6 mars 2011

Bildligt talat

17 kommentarer:

 1. Jag vet inte direkt vad bilden ska föreställa. Men usch, förskräckligt var det första jag tänkte. Jag har lite svårt för sådana här bilder.

  Nu blir jag riktigt nyfiken! Vart är du på väg? Vart ska du åka? Någonstans i Sydamerika kanske? Där växer det nog många kaktusar. Så skönt att få ett litet break och bara ge sig av! Blir det snart?

  SvaraRadera
 2. Så dramatiskt men väldigt vackra färger och mjuka linjer/Lis

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte om jag kan kommentera bilden så mycket heller. Skulle tro att bilden föreställer Mexikos tragiska historia. Hursomhelst, det är en Rivera-målning från stadshuset i Xalapa. Mörk och sorglig är den!

  Mexiko är väl också ett kaktusland? ;) Ja, det blir snart... nästan för snart men då hinner jag iaf inte ha resfeber så länge, haha.

  SvaraRadera
 4. Nu går det kanske att kommentera,har stått serverfel 503 ett tag;)

  Dramatik känner jag i bilden,läst Din föklaring och då förtår jag lite mer!
  När och vart åker Du?? Inte ett dugg nyfiken;)

  Ha det gott!

  annette

  SvaraRadera
 5. Annette: Ojdå, jag har då inte orsakat något serverfel även om jag nästan får panik här. Spontanitet i lagom doser är bara trevligt men... Vad har jag gjort?! Jo, du läste kanske inte mitt svar till Cecilia Artista. Mer än så kan jag inte säga just nu. Är alldeles för chockad. =)

  SvaraRadera
 6. Gräsligt ful målning om du frågar mig - men det gör du kanske inte.
  Åsså bär det av till Mexiko såg jag. Grattis, snabba puckar Pumita:-)))

  SvaraRadera
 7. Det är klart jag frågar dig! Det är ju därför jag postar bilden. Jag har ingen anledning att ta illa upp, Rivera kanske gör det men han är ju död.

  Sí, México lindo blir det. Inte så långt ifrån Barbados. Där är det varmt och skönt. De har lovat åska till och med men det tar de inget extra för... ingår visst.

  SvaraRadera
 8. Dramatiskt, får mig att tänka på tragedi och död - kanske inte så underligt med dagliga rapporter från Libyen på teve och i dagstidningar.

  Angåendedin fråga om Sevilla; det går absolut att åka dit nu. Jag vet inte exakt hur kallt det är, men garanterat varmare än här. Med lite tur skulle du till och med kunna gå i kortärmat ; )

  Hur länge man ska stanna då? En långhelg räcker för sevärdheterna, men jag hade nog stannat en vecka för att smaka och känna på staden. Sevilla, que maravilla.

  Trevlig söndag kväll!
  Malin

  SvaraRadera
 9. Tack Malin för ditt svar! Nu blir det inte Sevilla den här gången eftersom jag panikbokade en flygbiljett till Mexiko men maravillan är kvar på min resedrömslista. Jo, smaka och känna är viktigt så en vecka lär det bli när det är dags.

  SvaraRadera
 10. Dramatiskt - får mig att tänka på slaveri och dylika hemska tider.

  SvaraRadera
 11. Wow så underbart! Tänk om jag kunde följa med dig i din ryggsäck till Mexico!
  Ha det så underbart om vi inte träffas på bloggen innan du åker! Ser fram emot fantastiska bilder därifrån och gärna lite spännande berättelser!

  SvaraRadera
 12. Hmmm nä inte min smak tycker den är läskig på något sätt.

  och skatorna bygger inte bo i närheten av mig. vi hade en tall där de hade ett jättehögt bo i flera våningar. det tog vi ner för några år sedan för jag blev så trött på kraxandet... ;-)

  SvaraRadera
 13. Ser ut att vara en parafras av ett klassiskt verk från Renässansen.

  SvaraRadera
 14. Mmm trevligt att komma iväg på en långresa under den här sega vintern när inte kung Bore vill släppa taget. Trevlig resa, önskar jag dig och hoppas på att få se många fina bilder därifrån längre fram.

  SvaraRadera
 15. Lyckliga du som far iväg, och vi som stannar förväntar oss bilder från din resa.

  SvaraRadera
 16. Inget konstverk i min smak.

  SvaraRadera
 17. Usch.. ser verkligen otäckt ut...

  SvaraRadera