4 maj 2011

En plats i solen

Zona hotelera, Cancún

9 kommentarer:

 1. Hi,hi vilkaunderbara skapelser. Speciellt jätte hamburgaren! Är det meningen att man ska sitta här eller är det konst!?

  SvaraRadera
 2. Oj, vad fina färger o kul stämning. Där skulle jag vilja sitta o ta det lugnt! :)...och med den menyn skulle man kunna frossa med ögonen o inte bli fet alls;)

  SvaraRadera
 3. Jo, man kan nog sitta där... om man vill men det såg inte speciellt bekvämt ut. Allting är megastort i hotellzonen i Cancún, antagligen för att tilltala de amerikanska turisterna. Menyn lämnar jag gärna till "bättre behövande". Inte riktigt min typ av diet. ;) Jag hittade de här stolarna vid ett köpcenter om jag inte minns fel. Kan ha varit ett hotell också.

  SvaraRadera
 4. Färgglada stolar för stor och liten. :) Eller är det den lilla som är normalstor?

  SvaraRadera
 5. Men solen! Den vill jag gärna ha.

  SvaraRadera
 6. Gud så läckra solstolar. Vill ha, vill ha, vill ha. Helt underbara är dom. Föreställer mig dom på min balkong....mmmhhhhhh

  SvaraRadera
 7. Nattfoto: Hm, ja det var den nog... på fotot är det inte så lätt att se eftersom proportionerna är helt uppåt väggarna. :)

  Della: Solen kom visst lite på efterkälken men helgen har ju varit fantastisk.

  BP: Placeringen är inte så lyckad, utanför ett köpcenter typ, men de skulle säkert göra sig finfint på din balkong! Om du har en stor en dvs. Själv tycker jag att glaset är läckrast. =)

  SvaraRadera
 8. Wow vilka underbara stolar, vill ha någon typ av detta - kanske med enfärgade ryggar.

  SvaraRadera