20 juni 2011

Somliga går med trasiga skor, andra barfota


Och en del ligger i... Annelie snodde mina skor och Beate ger mig foten så vad gör man?! Det är bara att ge igen! Jag kan minsann också vara lätt på foten, rund under fötterna och allt vad det heter om jag sätter den sidan till. Den här ultramoderna fåtöljen hittade jag i en utomhusmöbelaffär (tro´t eller ej men foten står i sanden) mittemot busstationen i Cancún. Tveksamt om den skulle platsa hemma hos mig... men bara för att nagellacket har fel färg! Matchar inte pälsen. Fler fötter finns här.

11 kommentarer:

 1. VA!!! Har jag gett dig foten;-) Ska väl tacka för länken men undrar hur du tänkte där;-) Att Annelie snodde dina skor - ja det hade jag nog också gjort. Dom var ju såååå coola. Å din uppblåsbara gummifot skulle iofs inte skära sig med nagellacken (då jag inte använder sådant), den skulle passa perfekt till mina gröna ögon å pälsen - den struntar jag i.
  Hoppas du har lagt in din fot hos Petunia!!!

  PS. Den Pumita sidan gillar jag!!! Har du tagit en vinare ikväll eller;-) DS

  SvaraRadera
 2. Det ser ju ut som något uppblåsbart i plast! Säkert kan man använda den som båt också, eller hur?

  SvaraRadera
 3. Lite skär sig allt nagellacket, och jag har en känsla av att Du inte skulle ha denna tingest i Ditt hem;)
  Bara något som säger mej det, men kul var den!!

  annette

  SvaraRadera
 4. Hehehe! Du slår virkelig på stortrommen!! En slik hadde vært noe å ligge i på badestranden!!
  Kjekt du ville være med og hvilket fantastisk innlegg!!

  SvaraRadera
 5. BP: Fråga mig hur jag tänkte... gjorde jag? Inte vad jag minns. =) Men låt bli mina skor. Ser du inte att det står mitt namn på dem?! ;) Njae, jag hade inte lagt in mig hos Petunia. Hade bara tänkt smyga på tå lite försiktigt... men sen tänkte jag, what the heck, och nu är jag med. Lättövertalad som tusan!

  Susanne: Konstläder, skulle jag tro. Jag har redigerat bilden så den ser ännu konstigare ut om möjligt. Som båt? Jo, varför inte. I en pool iaf. =)

  SvaraRadera
 6. BP förresten: Nej, ingen vinare. Det är ju måndag!! Eller tycker du jag borde ta en? Har en halvflarra rosé i kylen... Hasta lueguito! ;)

  SvaraRadera
 7. Hahahahahaha,, du är väl för go du! Inte såg jag att det var dina skor, men nu ser jag ju. Det står ju faktiskt ditt namn på dem! Jag skickar dem med posten, ilbud! *skratt*

  SvaraRadera
 8. Hahaha.. sikke en stol og sikke en fod.. :-)

  SvaraRadera
 9. Hahaha, detta kan man kalla rejäl fåtölj av annorlunda modell :)
  Härlig bild!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 10. Var idag och tittade på nya solstolar, men såg ingen som liknar din fot! Men den skulle heller inte platsa hos mig. Roligt inlägg! :)

  SvaraRadera
 11. Jösses , tror inte den passar riktigt hemma hos mig.
  Jo kanske ute i det fria. Eller varför inte en tur ut på "Älva" rakt ut i Vänern?"

  SvaraRadera