15 januari 2012

Spansk fiskdisk


Inspirerad av Dellas japanska fiskar visar jag bilder från marknaden i Alicante.

5 kommentarer:

 1. Kul! Här var det också disk, jag menar fisk. Vi kanske ska introducera Veckans fiskdisk? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, varför inte... bara jag slipper fiska, jag menar diska. ;)

   Radera
 2. Vet inte om min kommentar som jag skrev på mobilen kom fram. Sedan blogspot har ändrat med svar under kommentarerna har jag inte kunnat kommentera från en vanlig PC. Du är bland dom som "krånglar".
  När jag tittar på dina bilder dreglar jag för fullt. Tog ju snarlika bilder på Carrefours i Benidorm.
  Personligen tycker jag att vi skickar Hötorgs- och Östermalmshallen på studieresa till Alicante - med oss två som bagagebärare. Vad tycker du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hrm, utvald som vanligt! Som Blogger-försökskanin menar jag. Jag har inga kommentarer som väntar på publicering så allt som har kommit fram har jag godkänt. Att bli utsänd till Alicante tackar jag genast SÍ till. Vem kan motstå det, i så "konstigt" sällskap dessutom. Passar mig som en rak höger i ögat. ;) Fast jag tycker nog att vi passar bättre som guider... bagagebäraruppdraget måste vara ett slavgöra och latmasken i mig protesterar hejvilt! Vill också tillägga att ny kamerautrustning för att dokumentera resan bör ingå i kontraktet.

   Radera
  2. Jag tror att jag har löst det där med kommentarer nu. Gick in i layouten och kollade feedinställningarna. Hade kvar en gammal inställning som var anpassad men fullständig. Bytte den anpassade till fullständig också så nu får vi hålla tummarna. :)

   Radera