11 mars 2012

Skyltsöndag - FOR SALE


Svalbard  nästa? Skulle inte tro det. 
När det bär av nästa gång ska jag åt ett helt annat håll. Nej, inga konkreta resplaner ännu men jag är så trött på kyla och snålblåst. Jag följer med Della till Centralamerika förstås, i tanken i alla fall... men jag tror att hon tar flyget.

10 kommentarer:

 1. Det gör du rätt i - häng med bara! :-)
  Nu är ju jag nyfiken på dina ännu icke konkreta resplaner. Undrar vad du funderar på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, gärna! :)
   Njaee, jag har inte ens halvkonkreta planer. Tankar, drömmar och inspiration saknar jag inte, snarare tvärtom, men ledighet är en bristvara... för en oöverskådlig tid framöver... tillräckligt lång sådan för att åka längre bort iaf. :(

   Radera
  2. Jag har också bris på ledighet just nu... :( Detta gör mig av någon outgrundlig anledning ännu mer ressugen än vanligt. Vad beror det på? Men denna inskränkthet i ledighetsmöjlighet är tidbegränsad. Två månader kvar, sedan är det som "vanligt" igen.
   Drömmandet och planerandet är en inte så tokigt det heller. Man får komma till många ställen utan att resa iväg. Det räcker ett tag, men sedan...

   Radera
  3. Två månader känns ändå hanterbart även om det är trist att inte kunna dra iväg bara så där utan vidare. För mig går det åt fel håll och jag har ingen aning om när det blir bättre igen, eller om det blir det. Men jag ska vara ledig 30/4. Jippii! ;) Ska se om jag kan fixa en liten utflykt, hoppas det.

   Radera
 2. Men om vi köper den så kan vi väl åka till ett spännande land långt söderut, fast precis som Du så ser jag ingen ledighet förrän långt fram i tiden, jo förresten jag skall var ledig på skärtorsdagen;)

  Trist är det att inte ha frihten att ta ut sin ledighet när man själv vill!

  annette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som en bra idé men jag avsäger mig allt arbete ombord... iaf när det kommer till seglingen, sysslolös vill jag inte vara. Men vi kan väl leja personal till att ta hand om grovgörat. ;)

   Visst är det tråkigt att inte kunna planera som man vill, speciellt när man har haft den förmånen förr. Det är alltid svårare åt det hållet. :)

   Radera
 3. Jag flyger nog hellre än åker båt, är litet rädd att vara på sjön.
  Så fort jag kommer hem från en resa börjar jag planera och drömma om nästa. Om vi hinner reser vi till Irland i augusti för att hälsa på släktingar. Sedan blir det någon sol och bad-semester (Thailand?)i januari och kanske Hong Kong i slutet av februari nästa år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också bättre om att flyga, även om kortare båtturer är trevliga, eftersom man kommer fram snabbare.

   Och när tänkte du jobba då? ;)

   Radera
 4. Nu har maken och jag diskuterat var du tog den bilden. Hornstulls Strand eller Hammarby... närmare än så kom vi inte i vår gissningar.
  Är också trött på vädret - dags att emigrera kanske.
  Du verkar vara lite "nere" verkar det som när jag läser dina svar. Undrar vad som har hänt.
  Att åka på semester i minst två månader betyder ju att man måste in semestern under två år. Lite trist kanske med en såååå lång väntan. Men om man väntar på nå't gott så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och vad röstade du på? Det rätta svaret är Hammarby. :)

   Ooops, jag har inte begärt ledigt i två månader! Det var Della som skrev att hon inte kan vara ledig förrän tidigast om två månader. Det är en jäkla skillnad. ;) Nere vet jag inte men det känns inte så upplyftande att slava som en livegen... jovisst, jag överdriver men jag har varit bortskämd med att ha större frihet innan. Nu får jag vara glad om jag får tre veckor på raken, i sommar alltså. Något annat har inte hänt, vad jag vet. =)

   Radera