4 mars 2012

Skyltsöndag - makeover

Misströsta inte! Hjälp finns - nära dig.

14 kommentarer:

 1. Så skönt att hjälpen finns nära, känns som det behövs ibland så här en söndagsmorgon;)

  annette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Efter en vild lördag kan man känna sig mindre vacker och då är det tryggt att veta att de finns... eller om man inte räckte till riktigt. ;)

   Radera
  2. Fast någonting säger mig att vi kanske inte är målgruppen... jag har aldrig känt behovet att förstora eller förlänga det ena med det tredje. =)

   Radera
 2. Det känns väldigt tryggt. Undrar dock lite över varför de skriver på spanska när det är nära mig? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag svänger mig med svengelska uttryck, märker jag. Tyckte det lät bra just då. ;) Njae, men skämt åsido, min tanke var att eftersom kliniken finns mitt i ett bostadsområde en bra bit ifrån stadens centrum så är den ju "nära dig". Det kanske är så att du borde vara oftare där det talas spanska... om bokningen fungerar kanske det blir så?

   Radera
  2. Aha... du menar så. ;)
   Ja! Precis så blir det ju! :) Åh, vad jag ska träna.

   Radera
  3. Om det är vad jag tror att det är så börjar jag gråta, lyckotårar för dig och av sorg och förtvivlan för mig som inte får följa med. ;)

   Radera
 3. Fast just det här har jag inte pratat om förut, men du gråter nog lyckotårar i alla fall.;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör jag i vilket fall så det kvittar vad det blir, haha. Brasilien kanske? Fast där är det ju inte spanska som gäller. Colombia?

   Radera
 4. Hahaha! Skylten är ju kanoooon. Absolut älskar den! Å nära mig, jo tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Misstänkte att den faller dig i smaken. ;)

   Radera
 5. Åhå! Du har dragit i gång en liten fotostafett? Måste genast leta skyltar! Och säga vad man vill om den skylt du visar, men man får hur som helst klart för sig att kliniken tar emot såväl män som kvinnor ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fotostafett? Det var ett bra namn för det är liksom ingen fotoutmaning med länkar och så utan vi bara visar skyltar när vi känner för det. Sedan har väl mina kompisar länkat till mig när de har postat sina inlägg men det är inte alls nödvändigt. Å andra sidan bra att fler upptäcker skyltsöndag... men det är valfritt. Jag funderade förut om jag skulle länka till dem som visar skyltar men då blir det som vilken fotoutmaning som helst och framför allt så inrutat att jag bestämde mig för att inte göra det. Höll i fotokedjan Utan Ord förut som du kanske minns och vill inte binda mig till ngt liknande. Jättekul om du också firar Skyltsöndag!

   Javisst, det är jämlikt åtminstone... men jag kan knappast se det positivt att även män behöver operera sig här och där för att duga. :/

   Radera
  2. Skyltsöndag är ett bra namn. Och man behöver ju absolut inte vara så himla organiserad! En skylt när man vill, om man vill helt enkelt! Gott så!

   Radera