22 april 2012

Avsvalkande


Jag hade tänkt bidra med detta till Bildligt talat men eftersom det inte ser ut att bli något så postar jag fotot som ett eget inlägg. Den här lillkillen sprang som ett jehu på torget med de små fontänerna. Med tanke på temperaturen hade jag gärna gjort det samma. Inte utan ett sting av avund plockade jag upp kameran för att föreviga hans lycka.

12 kommentarer:

 1. Tur att det var i Spanien och för ett tag sedan, för hade du tagit bilden igår på hemmaplan hade jag blivit lite förvånad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur vet jag inte men förvanad, absolut! ;)

   Radera
 2. Det tog ett tag innan jag såg att bilden var från Spanien. Funderade först om ni verkligen har så här varmt redan.
  Idag kom värmen till oss +15 grader i skuggan. Skönt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. +15 låter helt OK, man har inte så höga krav just nu. :)

   Radera
 3. Det hade ju varit en syn om Du gjort detsamma och någon fotat det;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du?! Vaffördårå? ;)

   Radera
 4. Kan inte låta bli att (spontant) asgarva här. Har du tittat på bilden!!!? Klart du har! Men frågan är om du ser vad jag ser;-) Vilket foto du fick till här!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det du ser... det ser ingen annan. ;) Men ärligt, jag vet faktiskt inte vad du menar. :)

   Radera
 5. Påminner mig om när jag var i Österrike och hamnade mitt i en värmebölja. Barnen badade i fontäner och jag hade extremt stor lust att göra likadant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad var det som hindrade dig? ;)

   Radera
 6. Jösses vad jag längtar efter värme när jag ser detta!
  Har beställt värme här hemma till nästa vecka. Vill nämligen att björkpollen ska ha försvunnit under tiden jag är och leker bergsget i de Ligurgiska sluttningarna.Har lurat med mina väninnor till Cinque Terre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter alldeles underbart med Italien! Men var rädd om dig, vi vill ha rajson hem välbehållen! "I ett stycke" tänkte jag skriva men det var så där finskt rakt på sak... du förstår. =) Jag ska ju till Amsterdam snart men där ser det inte ut att bli finare väder än hemma, snarare tvärtom.

   Radera