24 april 2012

Tot gauw - ses snart!

Nu blir det lugnt här i några dagar för jag ska iväg på en minisemester till Amsterdam. Ska käka tårta med Beatrix, ni får fira med knugen. Glada Vappen till er alla! Ta det lugnt med mjöd och annat som hör till. Susanne, det här är mitt bidrag till Veckans fönster... oavsett vad det blir för tema. Motivering kommer senare, måste ju veta vad jag ska argumentera för innan jag börjar fabulera. På resan satsar jag på gatukök = ingen disk! Man lär sig av misstagen...

Uppdatering 2012-04-29
Ett ónsketema fór mig ocksá kan man sága. Kom riktigt látt undan, flyt kallas det visst: pá kasinofónstret till vánster speglar sig en av Alicantes mest státliga byggnader. Bara sá dár utan vidare...

19 kommentarer:

 1. Hahaha! Du tar då alting ut på förskott;-)
  Å bra att du lyssnar på mina tips. You won't regret it, I promise:-)
  Tot gauw - miss you already;-)

  SvaraRadera
 2. Ha en riktigt trevlig minisemester;-)))

  SvaraRadera
 3. Friskt vågat hälften vunnet heter det ju, tror nog Susanne hittar på ett tema som passar till Ditt fönster;-))
  Ha det underbart i Amsterdam, se upp för cyklisterna!!

  SvaraRadera
 4. Ha världens bästa då! :-) Snyggt med fönstret. Alltid förberedd.

  SvaraRadera
 5. Gratta B eller firar du även själv?Själv tar jag Ryan på söndag till Pisa.Hoppas på sol mellan skurarna.Glad Vappen på dig själv!Undrar om de fortfarande firar med dessa pappers ryskor i Finland?Vad kallades dom?

  SvaraRadera
 6. Haha...bra försök! Hoppas du får en riktigt skön semester i Amsterdam! Här blir det garanterat lugnt ;) Jag får se till att bli frisk så att jag inte missar våren helt.

  SvaraRadera
 7. Så vackert! Hoppas du får det riktigt trevligt. Själv kunde jag inte besöka Anne Franks huset för då vi var där var vi rätt "fattiga" studenter.

  SvaraRadera
 8. Tror du har täckt upp alla tänkbara teman! Ha det så trevligt!

  SvaraRadera
 9. Ja just det, du skulle på resa, det hade jag glömt. Ha det riktigt bra på din resa. Glada Vappen!

  SvaraRadera
 10. Tack för alla kommentarer! Vi får se hur långt det här fönstret räcker men en halvgardering borde det vara iaf... olika former osv. Får se om Bea bjuder på fika - annars får jag väl trösta mig med en öl... eller kanske inte. Nej, det är bara hon som firar, jag är höstbarn och firar med Della. Gäller att välja sitt umgänge väl! ;)

  Rajson: Pappers ryskor???!!! Vad är det för ryskor, tänkte jag och fattade nada... tills jag kom på vad du menar: vappuhuiska. Tveksamt, men jag vet inte. Ska inte ta på mig studentmössan iaf. ;)

  Egentligen skulle jag bara "kolla en grej" och så hamnade jag här igen, haha. Nej, nu får det vara slutsvamlat. Ha det gott alla!

  SvaraRadera
 11. På finlandssvenska kallas pappers ryskor för "majvippor". Jag tror nog att dom fortfarande används här, i alla fall då mina barn var små gjorde dom sådana åt sig i skolan.

  SvaraRadera
 12. Men vist stämmer detta med veckans tema "ståtligt", finns ju en väldigt ståtlig byggnad i bakgrunden,)
  Själv har jag inget ståtligt fönster, så jag får nog hoppa då jag mest fotar "risiga" fönster!

  SvaraRadera
 13. Låter trevligt med en helg i A-dam. Njut och välkommen åter! (du behöver ju inte förklara mer kring fönsterbilden, alla ser ju hur ståtligt det är!)

  SvaraRadera
 14. Hoppas att du har det trevligt i A-m... och att du tar ditt Red-uppdrag på allvar, också. :)
  Härliga bilder, som vanligt, här på bloggen... har ju missat ett och annat på grund av egen resa. Mycket trevlig, för övrigt.

  SvaraRadera
 15. Vilken tur du har då! Ståtligt värre där i Alicante.

  Ha det så bra i Amsterdam och ta det lugnt på kaffebarerna. :)

  SvaraRadera
 16. *hehe* ja men det är ju bra när man kan lägga upp en bild och sen ändå inse i efterhand att man har gjort helt rätt val. =)

  SvaraRadera