9 juni 2012

Ordlös lördag - röra


Väskor och andra souvenirer i en enda röra... jag stod snällt utanför och fotade. 

20 kommentarer:

 1. Morsomt og rørete bilde.
  Passer jo godt til tema.
  Ha en fremragende lørdag.
  Mormor på klagemuren

  SvaraRadera
 2. Dylika souvenirbutiker undviker jag oftast. Hellre köpa något praktiskt när jag är på främmande plats. :-) Blev en bra bild på röran. Fullt med "knarkromantik" verkar det finnas i den butiken, så jag förstår att du blev kvar utanför.
  Det blev en god röra, tack för din kommentar. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade inte en tanke på att gå in (skyltningen är festlig och därför hamnade den i min kamera). Dels är jag inte så mycket för "knarkromantiken" och dels köper jag sällan eller aldrig den här typen av souvenirer. Det var någon som sa en gång: står platsens namn på då vill jag inte ha... och ungefär så tänker jag. Gärna små minnen från resor med inget turistkrafs.

   Ang. på din röra, jag borde ha tänkt på guacamole förstås (som jag älskar)! Men där var jag inte alls lika uppfinningsrik som du. :)

   Radera
 3. Alltså en av dom där väskorna hade nog troligen hamnat hemma hos mig. Är inte heller så mycket för turistkrafs, men jag gillar glada färger.
  Å du, hade du rökt cannabis och inte stått snällt utanför och fotat hade de blivit väldigt rörigt i ditt huvud också;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade väskan bara varit orange utan text, då hade jag kunnat tänka mig... om det inte var turistpriser förstås. Angående röran i min skalle har du säkert rätt, fast jag är rätt nöjd med röran som är däri redan, eller att jag har lärt mig att leva med den åtminstone. ;) Känns inte som att jag vill förvärra situationen. Lite svårt att pissa på den dessutom, haha.

   Radera
 4. Cool snubbe, kan tänka mig att han rökt lite ett och annat och favoritsorten sitter ju på tröjan. Tänk att ett land så nära oss har så liberal syn på saker och ting :0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog inte geografin som är avgörande för hur liberal man är. ;)

   Radera
 5. Haha vilken läcker gubbe och vilket stomatolleende, ja har var det en enda röra;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har inte tid att fixa till röran för han är så upptagen av att posera och le. ;)

   Radera
 6. Alltså, är det orange eller inte?? På min skärm ser det nästan rött ut, så jag måste antagligen kalibrera den. Det kan väl inte vara rött?! Eller hur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väskan närmast t-shirtarna är orange (kollade på den ursprungliga bilden, den och t-shirten har blivit rödare av redigerigen). Jag menade iofs inte någon specifik väska utan en orange väska i största allmänhet. :)

   Radera
 7. Jaha ja och här sitter jag som trodde att han hade en smarrig glass i handen :) Skyller väl på det allmänna kaoset i bilden och bortser från min muppighet eller hur?
  Vådligt kaos du har gått igenom för att kommentera hos mig. Ber om ursäkt och konstaterar att när din avatar väl dök upp hos mig var den varken brun lila eller grön utan vackert duvblågrå ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte är det du som är muppig... om någon är det så är det han för en smarrig glass är 100 gånger bättre än det han får i sig. :)

   Kommentarskaoset hos dig är ingenting att be om ursäkt för! Det kan ju inte du hjälpa. :) Tyckte mycket om den senaste färgen men sörru den fick jag inte behålla. Nu har jag återgått till bajsbrunt igen. ;O

   Radera
  2. Ja, det var ett smile som heter duga och vilken härligt rörig färgstark bild :-) Rörigt värre kanske även i huvudet efter ett besök i den butiken ;-)

   Radera
  3. Jag vågade aldrig testa. ;) Eller ville inte med andra ord.

   P.S. Nu är det så där hopplöst svårt igen att få in en kommentar hos dig. Försökte ett antal gånger men jag var tvungen att ge upp. :(

   Radera
 8. Liksom Della saknar jag något orange! Har du tappat färgen i röran? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heh, det kanske är så att jag har lagt på nåt för att röra till det. ;)

   Radera
 9. Hahaha... väldigt rolig tolkning!

  SvaraRadera
 10. Härlig bild som visar på röra - o jag tror att man blir lite rörig i huvudet av växtinnehållet.
  Holländarna kanske behövde en dos efter förlusten mot Danmark i går?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vilken skräll! Lite synd om dem är det faktiskt. ;) Men jag tycker att de ska hålla sig till nyttigare växter för att inte bli alltför röriga på plan. =)

   Radera