5 juni 2012

TisdagsTema - saknad

TisdagsTema

 P.S. Jag har hittat huvudet och det hon eventuellt saknade... här.

21 kommentarer:

 1. A very beautiful picture ;)

  SvaraRadera
 2. Det finns mycket att sakna både stort och smått!
  Ha en skön tisdag.
  Kramen.

  SvaraRadera
 3. Bilden kanske behöver en förklaring... eller nej, det sitter i betraktarens öga... men så här tänkte jag när jag tog mig an temat: jag kapar huvudet på någon på en bild och voilà, jag har en bild där det saknas något. Huvudlöst kan man kalla det också. Sagt och gjort. Men när jag tittar på bilden läser jag in en massa annat: där sitter hon och väntar, kanske saknar hon något/någon (eller inte), kanske drömmer hon sig bort, kanske vilar hon bara fötterna och njuter av solen. Vem vet. Jag saknar sommaren som lyser med sin frånvaro, jag saknar Amsterdam och jag saknar en orange tröja.

  SvaraRadera
 4. En bild kan visa på saknad så väl som på så mycket annat.. jag tror denna dam/flicka sitter o saknar, kanske väntar in någon eller så bara sitter hon där och betraktar livet helt enkelt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att betrakta livet är inte så dumt heller. Får mig att tänka på John Lennons kloka ord: Life is what happens while you're busy planning other things.

   Radera
 5. Varför är jag inte förvånad över att din tanke var det kapade huvudet... ;0P Klockrent! Annars en fin bild av någon som säkerligen saknar något mer än sitt huvud.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, man känner sina löss på gången... eller vad det kan tänkas heta. Men det är inte smittsamt, jag lovar. ;)

   Ja, det får vi hoppas för det vore trist att inte ha något att längta till.

   Radera
 6. Bra bild, där fantasin kan få råda!

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag i min tur saknar ingenting i din förklaring! Den är vattentät, vilket jag kan bevisa genom mitt torra skinn, trots att det alldeles nyss regnade både småspik och rent vatten. Så det så!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Småspik låter besvärligt! Du höll dig väl inomhus då? Så du inte fick rispor i skinnet, menar jag. ;)

   Radera
 8. Och kanske saknar du en praktisk väska också? :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, njae, inte vad jag vet... jag är rätt nöjd med min rygga. Hör och häpna, jag har en orange(!) men den fick inte följa med på resan. Vis av erfarenhet kan jag säga att behov kan uppstå om jag ser en. ;)

   Radera
 9. Höll på att skriva att jag älskar din sjuka humor! Åsså läste jag din förklaring i kommentaren - å där fanns ju lite "allvarliga" tankar med också. Åsså sista meningen:
  ... jag saknar Amsterdam och jag saknar en orange tröja.
  Du är sjukt rolig Pumita!!!

  PS. Klart det var jag som köpte båda tavlorna. Den röd-gula till mig själv och den blåa som present. Tycker inte att det var så farligt dyrt. Tog ut det som förskott av vinsten i EURO 2012 tipset där 2 700 kronor ligger i toppen;-)
  Du som gillade galleriet Noblanco: Kan meddela att den väldigt snygga ägaren kom förbi med tre tavlor på mitt jobb idag. Företaget köpte alla tre... å där pratar vi lottovinst kan jag säga... De har fått in väldigt mycket nytt (även prisvärda tavlor) och jag älskar dessa färgstarka målningar. DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, och att vara lite outside the box underlättar helt klart när man läser här. ;)

   P.S. Då måste jag få bildbevis på den där väldigt snygga ägaren... annars kan jag inte godkänna... fast å andra sidan spelar det ingen roll... han får vara hur ful som helst för de där Cuba-tavlorna, jag är alldeles kär i dem!

   Radera
 10. Hon gör sig faktiskt bättre huvudlös- åtminstone på bild! Bra tolkning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar om hon håller med om det. ;)

   Radera
 11. Det var godt du fant hodet hennes, kan være greit å ha :-)
  Fint bilde.
  Ha en god kveld.
  Mormor

  http://www.starbear.no/mormor/2012/06/05/tisdagstema-6/

  SvaraRadera
 12. Jag tycker din bild blev snygg när du kapade huvudet och smart tolkning också!

  SvaraRadera
 13. Men kanske hänger jag med fel eller är det inte hon som han i marknadsståndet, som jag uppfattade det på en av dina bilder, var i gräl med? Det trodde jag när jag såg bilden (bilderna. Jag tänkte att nu har Pumita tröttnat på damens tjat och kapat av så det blev tyst :-)) märklig tanke som dök upp i mitt huvud!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nej det är inte samma tjej... om de på marknadsståndet var ett par, jag har ingen aning... men det är en fin twist på din story. Jag köper den! :) Tjatiga surpuppar går fetbort... fast jag ska inte döma den där tjejen som inte såg så glad ut. Det kanske var han som var dum, vad vet jag!

   Radera