12 augusti 2012

Skyltsöndag - marknad

Mercado do Bolhão, Porto

10 kommentarer:

 1. Det är kul det här med de portugisiska kakelskyltarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte överdrivet förtjust i alkoholreklam (som om det skulle behövas, folk köper nog ändå) men i den här tappningen är den oemotståndlig.

   Radera
 2. Jaha, vi har ännu en skyltsöndag!!! Din skylt är vacker. Min är allt annat än det ... men jag hade aldrig sett den förut! Plåtad i går.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bättre sent... men tro nu inte att det är marknadsvarorna som har försenat min skyltrunda! Köpte inte ens portvin hem... för slö för att släpa. ;)

   Radera
 3. Jag förstår inte vad det står på din fina skylt, men i din rubrik står det marknad, så då gissar jag på en vinmarknad.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte mycket portugisiska heller men det som står ser ut att vara märke och producent (vinho är vin och embaixadores betyder ambassad men jag gissar att det är vingårdens namn eller liknande). Jag såg inga vinflaskor till salu på marknaden men det fanns frukt och grönt, fisk, bröd, blommor osv. Till och med jultomten med en ren i ett fönster. =)

   Radera
 4. Vacker vinreklam på kakelväggen och en fin bild!
  Visst är Porto en härlig stad. Jag vill gärna åka dit igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade inga speciella förväntningar... hann knappt tänka efter när jag bokade... men är mycket nöjd med att jag valde Porto. En liten oro fanns det att det kan vara "en skitig hamnstad" men jag blev supernöjd. Minst lika fint som på bilderna... alltså dem som jag såg innan resan. :)

   Radera
  2. Oops, nej, jag menar inte dina bilder! Ska jag vara helt ärlig så mindes jag inte att du har varit där. Nu ska jag kolla hos dig. ;)

   Radera
 5. En riktigt vacker "skylt" måste jag säga, speciellt på grund av den udda formen. Riktigt bra och annorlunda!

  SvaraRadera