21 oktober 2012

Skyltsöndag - sockersött

Skylt eller tavla? Inte lätt att dra gränsen, räcket sitter hur som helst ovanpå bilden.
Om du tycker att rubriksättningen är konstig får du klicka på länken under bilden.

10 kommentarer:

 1. Hmm... inte hänger jag med här. Var har du tagit bilden? Är det ett konstverk någonstans... eller vad är det. Det är frågan? Just det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilden är tagen på Kuba. Följ länken under bilden så får du veta var. :)

   Radera
 2. Eller en skylt som är lika vacker som en tavla, med sockerrör närmast räcket.

  SvaraRadera
 3. Skylt måste det ju vara, nu när vi har vidgat skyltbegreppet. :) Tänkte själv sväva ut.

  SvaraRadera
 4. Tolkningsfråga. Och alla tolkningar är väl rätt? Alltså är det en skylt!

  SvaraRadera
 5. Ja, det är klart det är en skylt. Vad yrar jag om? Kanske en sockerchock. ;)

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker skylt! Spännande motiv, ser lite ut som en fin tavla. Tycker det ser ut som Sydamerika, har du själv varit på platsen? Kul att det går att kommentera här, blev lite fundersam.
  Det verkade tomt här tidigare idag, men kanske bara jag som inte hittade rätt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilden är tagen på Kuba, närmare bestämt i Valle de los Ingenios som ligger strax utanför staden Trinidad, mitt i "sockerdistriktet". Ja, jag var på plats och tog bilden för ett antal år sedan, 2005-2006 nånting (samma år som tsunamikatastrofen). Tavlan sitter på väggen i sockerbaronen Manaca Ignazas hus. Det finns en bild på huset i Wikipedia-artikeln. Om du följer länken under bilden kan du läsa mer om Trinidad, en av mina favoritplatser på Kuba. Supermysig stad!

   P.S. Om du tyckte att det var tomt här förut så publicerade jag kommentarerna ganska sent. Läser så många spännande böcker just nu. ;)

   Radera
  2. Det gör inget, läs på! Men jag kunde inte klicka och få fram rutan för att kommentera när jag tittade in första gången. Vet inte vad det berodde på? Men det gick ju bra senare så...

   Radera
  3. Jag har hållit på och fibblat med mallen så det kan vara anledningen till att det gick trögt att kommentera. Appropå byte av mall, bloggen laddar snabbare (för mig iaf) när jag gick tillbaka till de gamla mallarna så det känns som en förbättring. Och så fick jag fram länklistorna också. Det finns nackdelar med förstås men man kan inte få allt. :)

   Radera