2 januari 2013

Onsdagstema - nyanländ

Mellanlandning på Portela-flygplatsen i Lissabon
Onsdagstema

15 kommentarer:

 1. Blir berörd av din bild! Den böjde mannen med lite för mycket bagage för att vara bekväm med det och den reslige mannen som tittar på! Snyggt i svartvitt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han till höger verkar resonera som så att det där får hen fixa själv. Har för mig att personen till vänster är en kvinna.

   Radera
 2. Välkommen "hem" eller var du nu är, kul att se dig här på bloggen igen i alla fall. Spännande bild med exotiskt motiv :0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Hanna! Kul att "se" dig också! :)
   Nu är jag "hemma hemma"... och hemma i bloggvärlden. ;)

   Radera
 3. Nyanlända och på väg mot nya mål. Undrar varför du valt s/v. För att jag gillar det förstås ;-) Ähh.. Önskar dig en God fortsättning på det nya året !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför svartvitt? Det var bara ett infall. Kan avslöja att den långa "kappan" på mannen till höger är klarblå. :)

   Radera
 4. Glasklart - ingen tvekan alls var dessa herrar kommer ifrån;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut... inte! ;) Min vilda gissning är att paret anlände med flyg från Angola eller Moçambique (gamla portugisiska kolonier) men det kan vara hur fel som helst. Fick bara för mig det.

   Radera
 5. Snyggt fångat med kameran. Första känslan jag får av bilden är att kan du inte hjälpa människan istället för att stå där som ett fån :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade precis samma tanke... men å andra sidan, han kanske vet bättre än att blanda sig i. Kan ha erbjudit sin hjälp till och med. ;)

   Radera
 6. Din bild väcker frågor. Varför hjälper han henne inte? Varför har hon så många små väskor att hålla reda på? Vad har mannen för paket i handen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får vi aldrig veta. Packningen verkar lite opraktisk... känner igen mig i att stå och leta (brukar bli lite hispig trots resvana)... och det underlättar om man har få påsar att gräva i.

   Radera
 7. Känns som att du också är nyanländ! Men nu är du väl här, på riktigt? Kul! Jag tror att det är en klok man t h som vet bättre än att lägga sig i vad hustrun har för si.! Flygplatser är mycket spännande miljöer där fantasin kan få fritt utlopp. Det är ju ingen som ser en, eller??? Kanske någon bloggare som letar motiv, bara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan man väl säga. Att jag är nyanländ, nästan iaf. Jag har landat i 08... i bloggvärlden vet jag inte när man är hemma och inte hemma för den är ju nåbar från alla möjliga håll. Kul att vara tillbaka iaf! :)

   Det är det jag misstänker också, att den kloke mannen vet att "knipa igen" och låta frugan ta hand om sitt. Om de nu är ett par, jag vet inte. Det är mycket man kan fantisera om när man sitter där och "hela världen" passerar revy. :)

   Radera
 8. Snygg bild och som man kan fundera en hel del omkring. God fortsättning!

  SvaraRadera