8 juli 2013

Olika falla ödets lotter

Tango i Buenos Aires

10 kommentarer:

 1. Ett tidlöst fotot. Det skapar berättelser i mitt huvud - om människorna ... Gillar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är spännande att fantisera om människor och deras öden. :)

   Radera
 2. Vet inte vad eller rättar sagt hur du har gjort, men den bilden ser ut som en målning (bortsett från kvinnan som sitter vid bordet). Färgeffekten av kläderna och speciellt i killens ansikte är otroligt läcker tycker jag. Snyggt jobbat här!!!

  PS. Du och jag verkar vara lika frussna (som vår fastighetsskötare brukar säga) båda två. Som Sherlock drar jag alltså slutsatsen att du inte heller väger mycket mera en 50 kg;-) DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag önskar att jag visste (hur jag gjorde alltså)! ;)

   Jag brukar inte vara så frussen (det är väl så det heter om det heter frussna i plural?!) men det blåste kalla vindar igår. Betydligt skönare idag.

   Till Sherlock kan jag bara citera Socrates: "I am the wisest man alive, for I know one thing, and that is that I know nothing." Bli inte galen nu, snälla! ;)

   Radera
 3. Håller med Eva T. Och vilken snygg färgmatchning i bilden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite lustigt det där med färgerna. Inget jag tänkte på när jag tog bilden... men det är inte första gången. Mina alster kommer ofta med små överraskningar, som hatten till vänster t.ex. =)

   Radera
 4. Åh vilken störtcharmig bild! Och var lugn Pumita, snart är det din tur;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, helst inte om jag får välja! :) Tjejen bakom paret ser ut som om hon har blivit övergiven av hela världen men bilden ljuger. Som ögonvittne kan jag avslöja att hennes boyfriend satt mittmemot och såg så kär ut så... men det hade blivit en helt annan berättelse.

   Radera
 5. Underbart!! Ett gatufoto som heter duga, ett av dina bästa någonsin :0) Nu drar jag söderut, ses om någon vecka eller så :0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, nu tar du i från tårna! ;) Kul att bilden tilltalar hur som helst. :) Den kommentaren var verkligen inte skräp... hade hamnat i spam-lådan av ngn konstig anledning. Tur att jag kollade! Blogger är inte att lita på. Önskar dig en superskön semester! :)

   Radera