19 juli 2013

Veckans fönster - tatuerat


Fönstret är inte tatuerat och inget levande i närheten av det heller (möjligen innanför men det vet jag ingenting om) så närmare än så här prickar jag inte Veckans fönstertema. Inte "goddag yxskaft" iaf för det finns ett fönster. Nån måtta får det vara på kraven... muttrar hon och smuttar på sitt ekologiska fredagsnöje... fortfarande aningen besviken på att kuppförsöket misslyckades. Njae, det var inte ens ett försök, bara en idé som inte blev mer än en tanke. Kanske lika bra det. Jag har inte så många tatuerade individer i min närhet, iaf inte såna som har sina utsmyckningar väl synliga. En vet jag iofs men hen är bortrest. Och andra... inte så att jag inte törs men det tar emot att be halvbekanta klä av sig och ställa sig med bringan bar vid ett fönster. Den vänskapen kan ta slut fortare än man säger cheese och därför får ni nöja er med en gatubild från Alicante. Cheers och trevlig helg!

19 kommentarer:

 1. Jag är mer än nöjd med din bild! Håller med, det finns gränser för vad man kan be bekanta om! Gillar ditt fönster, det har vad som behövs idag!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra. Minimikraven är ändå uppfyllda. ;)
   Ha en skön helg du med!

   Radera
 2. Det köper jag helt och hållet. Hade samma tanke som du - några på jobbet är tatuerade så att det syns lång väg, men att be dem posera ... nej. Så det blir inget fönster från mig den här gången.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kanske springer på nåt annat användbart under veckan. Man ska inte ge upp! ;)

   Radera
 3. Jag tog också samma lösning som du. Jag tycker tatueringar är så fula att jag vill inte ta någon bild på dem!

  SvaraRadera
 4. Inget fel på den bilden, den visar ju precis vad temat eftersöker. En väldigt trist tatueringsstudio dock, de brukar vara mer färgglada :0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Reagerade också på att det var så grått, kanske mer färg på insidan. ;)

   Radera
 5. Det ser lite igenbommat ut men de kanske har öppet när det är mörkt ute ;)
  http://streetphotographybywomen.wordpress.com/2013/07/19/tattoo/

  SvaraRadera
 6. Ja, men det här är väl ett bra alternativ iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Speciellt när llh påpekade att det står Sassas Tattoo.

   Radera
 7. En gatubild från Alicante gör mig stornöjd. Där står ju Sassas tattoo! Ja eller nästan, iaf för oss som läser (och stavar) lite kreativt :) Och ett fönster är det otvivelaktigt. Så varför utmana ödet och klä av sina vänner. Man ska vara rädd om halvbekanta :)
  Cheese och Cheers på dig också och en trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En släng av afasi har vi allihopa! =) Men jag lyckades ändå missa att det står Sassas Tattoo - hlet tyldigt ju. ;) The same to you!

   Radera
 8. ..jag såg också Sassas tattoo först !! Trodde du hade manipulerat lite med texten där ;-) Tycker din gatubild från Alicante är stilren, lite grå och ändå bara så där helt perfekt till temat. Detta trots att du inte visar oss andra den lilla ödlan som du själv troligtvis har på axeln ;-) Cheers !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aah, då är det bara jag som inte kan läsa "rätt"! ;)
   Hahaha, vad rolig du är! OM jag någonsin tatuerar mig, vilket inte kommer att hända, ska jag komma ihåg den lilla ödlan (de små geckosarna är enormt söta)... men tyvärr, Anita, den enda ödlan jag kan bjuda på just nu är skräcködlan vid tangenterna. ;)

   Radera
 9. Mer oinbjudande än så är svårt att hitta ... :-D

  SvaraRadera
 10. Det tycks ofta som om tatuerare fortfarande vill hålla till bakom tonade rutor och galler även om det numera är nästan lite Svensson-varning på att tatuera sig. Men de vill väl jobba ostört utan folk som glor genom fönstren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svensson-varning, haha. Det låter... hm, vad ska jag säga... inte så högt i kurs. Många menar att det är bara "white trash" som tatuerar sig men för mig verkar det vara mycket mer utbrett.

   Radera
 11. Ha, ha, den som inte nöjer sig med detta fönster får väl helt enkelt "skylla sig själv". Nej, jag har inga tatueringar heller. Men OJ, vad det är inne. Ser ju dagligen massor av tatuerade ben o armar på både han o hon, men icke sa nicke när jag gick ut med kameran för att fånga!

  SvaraRadera
 12. Hehe, Sas(h)as Tattoo! Det var inte dåligt att du hittade en sådan studio. ;)

  SvaraRadera