9 augusti 2013

Tema fredag - över

Nähäpp, inget vatten. Men det är en bro över iaf.

10 kommentarer:

 1. Ja det är till att vänta på högvatten...
  eller en sneseglare kanske ????

  Tingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De behöver inte vänta så länge... vi var där på fm och på em skvalpade det trivsamt här igen. Bra för musselodlingarna också.

   Radera
 2. Tycker de verkar vara väldigt förutseende. Beredda på störtfloden alltså.

  SvaraRadera
 3. Ha ha vilken skön bild och tolkning!

  SvaraRadera
 4. Nej du, skyll inte på Simon & Garfunkel här. De är oskyldiga till de bidraget. Vid närmare eftertanke undrfar jag om de fortfarande lever;-)
  Å då bilden inte är tagen i England finns det ju inte ebb och flod heller så... nej. Båten ligger definitivt över vattenspegeln och under bron. OK:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej då, inte alls. Det var bara första låten jag kom att tänka på "med en bro i". När jag läste texten på youtube ingsåg jag att den passar ännu bättre ihop med bilden än jag hade tänkt mig. Om de lever? Öh, jag tror det. Var inte Garfunkel i Sverige för ett par år sedan och ställde in sin konsert, bara stack. Det var skriverier om det i kvällstidningarna. Kanske inte min musik direkt.

   Så du menar på fullt allvar att det inte finns flod ngn annanstans än i UK?! ;) Då undrar jag vad den salvadoranska kvinnan som jag träffade på Isla Taboga (en liten ö utanför Panama City) skulle säga. Vi satt på stranden (trodde jag, men det var i själva verket mellan Taboga-ön och en liten plutt till ö bredvid den och vi däremellan när det tillfälligt var torrt). Hon berättade att hon hade blivit översköljd när hon hade somnat på stranden. =)

   Radera
 5. Mycket fyndigt val till temat. Gillar det skarpt

  SvaraRadera
 6. Ha ha ja det gäller att fotografera det mesta som kommer i "ens väg" för förr eller senare har man glädje av bilden i ett tema! ;-)

  SvaraRadera
 7. Jag säger som Pysselfarmor, fota allt som dyker upp! Man kan ha nytta av de mest skiftande bilder!
  Gillar din torrlagda båt!
  Ha det bra!

  SvaraRadera