6 juni 2014

Veckans fönster - minnesvärt

 
Nej, inte ens jag inbillar mig att detta är ett fönster... snarare ett kikhål... till det jag hoppas ska bli en minnesvärd semester i Kroatien (gärna med många fönsterbilder). Ingen idé att försöka förklara mer. Risken är stor att jag överträffar mig själv och kommer med århundradets sämsta bortförklaring (jodå, jag kan!). Även om Susanne har en ängels tålamod vill jag inte utmana ödet. Bäst att säga som det är: mitt fokus ligger på SEMESTER just nu. Hoppas att ni har överseende med det. Packningen pågår för fullt, planet lyfter imorgon. Lev väl. Dovidenja!

P.S. Jag har iaf designat vykortet själv, med lite hjälp från pixlr.

11 kommentarer:

 1. Vackert och lite retsamt. Missförstod dig förra veckan tror jag, trodde du varit på resa, men du ska visst sticka i väg. Ja ja, en del har det bra. Själv har jag möte med försäkringskassan på tisdag, blir utförsäkrad i början på juli, så jag är inte avundsjuk alls ;-P Ha en riktigt skön resa och kom hem med lite varma och glada bilder!

  SvaraRadera
 2. Tack, Hanna! Ja, just det... det glömde jag att "rätta till"... nu är det dags. :)
  Jag förstår att jag är privilegierad. Det var ngn klok person som sa att för att kunna ha semester måste man ha ett jobb. Och det är alldeles för många i Sverige som inte har idag.

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en alldeles förträfflig resa :))

  SvaraRadera
 4. Trevlig semester! Kanske väntar härliga, festliga, fotovänliga fönster?

  SvaraRadera
 5. Vykortet gillas skarpt - synd bara att man inte skickar sådana längre;-)
  Önska dig en helt suverän semester i Kroatien. Har varit dör för många (alltför många) år sedan - Pula, Rovinj bland annat. Å jag älskade landet. Hoppas du hittar en wifi-spot, men är tveksam att du kommer att göra det.
  Åt andra sidan lär du inte kunna undgå premiärmatchen i fotbolls-VM - Brasilien-Kroatien. Å stackars du som inte gillar fotboll. Tips: Undvik lokala barer oavsett var du befinner dig;-)

  Enjoy!

  SvaraRadera
 6. Läckert och väldigt snyggt vykort har du iallafall skapat :-) Tycker nog att kikhålet mot solen är ett fönster ändå beroende på hur man nu vill tolka det.
  Ha en riktigt skön vistelse i Kroatien Pumita. Vi andra skyltar på Söndagar och håller temat igång trots din tillfälliga frånvaro. För du blir väl inte borta lika länge som du var sist hoppas jag ??? Sköt om dig, lev loppan, koppla av och FOTA mycket ;-)

  SvaraRadera
 7. Du har snickrat ihop ett roligt vykort. :-)

  Klart annorlunda fönster, men säkert får du en minnesvärd resa.

  Du får ha en skön semester!

  SvaraRadera
 8. Härligt vykort, hoppas det överensstämmer med din kommande vecka, så du får det soligt och fint!

  SvaraRadera
 9. Åh vad roligt, Kroatien skulle jag också gärna se. Ha det jätteskönt på alla sätt och kom tillbaka gött återhämtad!

  SvaraRadera
 10. Åh vad härligt! Kroatien är verkligen vackert. Och så god mat. Som BP skriver är det storbilds-TV med fotboll överallt. Det är det å andra sidan här på Galapagos också. Du frågade om vi ska till Ecuador också men tror inte det. Vi flyger till Brasilien efter Galapagos och sen lutar det åt Colombia och avslutar ett par veckor i Costa Rica. Önskar dig e nskön semester!

  SvaraRadera
 11. Jaha, du tar semester du. Vi håller skyltandet igång så du hittar hem igen ;) Ha det gôtt!

  SvaraRadera