6 september 2014

Träigt


Tänkte bidra till Ordlös lördag som har träigt som tema idag men upptäckte att det skulle vara i svartvitt också. Näpp, då får det vara. Papaya Kokos gör sig bäst i färg. Bilden är tagen i staden Valladolid, Mexiko.

18 kommentarer:

 1. Det håller jag helt och hållet med om. Är ju ingen fan av svart/vit över huvud taget. Å Papaya ser betydligt läckrare ut än vad den smakar om jag får säga så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Papaya har en bismak av spyor om du frågar mig.

   Radera
 2. Undrar om jag ens sett en bild på papaya i ett träd förut ... Smakat frukten har jag, det vet jag - men det gjorde inget bestående intryck, för jag minns inte hur det smakade.
  Svartvitt kan man tycka en hel del om - och jag håller med dig om att den här bilden antagligen gör sig allra bäst i färg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inget emot svartvitt - är riktigt snyggt på rätt bild - men färggranna saker vill jag oftast se i färg. Och jag gillar också en färgklick på en annars svartvit bild när den är snyggt redigerad.

   Radera
 3. Med lite lime på... mums! Papaya i svartvitt... njäej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var rädd för att ingen vågar säga att hen tycker om papaya... efter min kommentar, alltså... men du gör det. Skönt! Inte så att jag aldrig äter papaya men har råkat ut för den där bismaken några gånger och det får mig att vara försiktig. Ungefär som mango (som jag älskar) när den doftar och smakar bensin. Det är vedervärdigt. Lime låter gott!

   Radera
 4. Tack för att du inte gjorde den i svart-vitt! Mycket snyggare så här. Och papaya ska ätas på plats. De här hemma är inget att ha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut bäst på plats, som så mycket annat. Ska kanske testa med Dellas lime-tips. Eller chili för det brukar vara gott.

   Radera
 5. Skön bild!! Skulle gärna velat smaka dem, antar att de smakar bäst där de hör hemma :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nu vet jag inte var din brevlåda bor men i 08 finns det ganska många "invandrar-affärer" där man kan hitta frukt som är "nästan lika bra som originalet". :)

   Radera
 6. Varför har de hängt rugbybollar i trädet? ;-P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hallå, var ser du sömmarna?! ;)

   Radera
 7. De ser så goda ut men tänk jag tycker bara de smakar kaffe :) Och jag gillar inte kaffe!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kaffe?! Då skulle jag älska dem. :p

   Radera
 8. Men, jag tycker det ser ut som kokosnötter. Papayan har ju en annan typ av blad. Flikiga och spretiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror du det? Bergsäker är jag inte men jag har sett avlånga papayablad tidigare (på bild, i naturen minns jag inte). Kan det vara en annan sort? Frukten är lite väl gul för att vara kokos, tänkte jag. Sökte på nätet och hittade bilder på de blad du menar och dem känner jag igen förstås. Hur som helst, papaya tillhör inte mina favoriter. Gillar kokos bättre faktiskt. Speciellt som panering på nyfångad fisk på en strand någonstans i CA. ;)

   Radera
 9. Fast både papaya och kokosnötter är gott. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har säker rätt, Sassa. Hands up! :)

   Radera