27 september 2014

Veckans fönster - nybakat

Återigen en bild med konstiga reflektioner. Och då menar jag inte tankeverksamheten innan inläggets tillkomst utan de rent fotografiska dito på bilden ovan. Inte ett medvetet val men Pumitas signum på sistone. Om jag ska säga ett par ord om hur jag tänkte, och det ska jag förstås, så letade jag med ljus och lykta efter en bild på en nybakad student i byrålådan (eller något annat mindre förutsägbart) men jag hittade ingen. Vi får nöja oss med en mexikansk pizzabagare, direkt från köpcentret i Cancún. Rykande het, kan tänkas, även om jag inte kunde se vad han egentligen pysslade med där bakom fönstret. Pizza är inte riktigt min grej så jag är inte speciellt ledsen över det... förutom möjligen för att det saknas bevismaterial till temat... men ni ser ju pizzakartongerna bakom honom. Det är bergis menyer, haha, men idag ser jag det jag vill se. Ni ser det ni vill. Buon appetito!

11 kommentarer:

 1. Tror vi alla blir nöjda med din mexikansk pizzabagare i Cancún. Ja, jag är iallafall nöjd. Kanske främst för att jag undrade om du skulle dyk upp eller inte ;-)
  Ja, vad gör han egentligen, dig bagare och jag ser som du säger, precis vad jag vill... Att han bakar är ju solklart med tanke på hans klädsel. Men vid närmare eftertanke så kan han lika gärna röra om i soppgrytan. Klart godkänt ändå !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heh, klart jag dyker upp... det är ju helg, typ. En gör så gott en kan. ;)
   Nån gryta såg jag inte till, men en lång bänk och då kan det inte vara annat än pizza ju.

   Radera
 2. Ha ha! Det är mer än godkänt!!!

  SvaraRadera
 3. Inte fanns det väl någon tvekan om att bilden var temariktig! En pizzabagare gör väl ändå inget annat än baka pizzor? ;) Väl?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, självklart inte. Det vore ju.... konstigt! ;)

   Radera
 4. Självklart godkänd som pizzabagare! Kul att du letade efter en nybakad student, det gjorde jag också men kom snart på andra tankar! Inte säkert att studenten doftar på samma sätt som nybakat bröd!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heh, det har du rätt i! Hellre bröddoft än parfym eller rakvatten som sticker i näsan.

   Radera
 5. Äsch, klart att det är en bagarmössa han har på huvudet! En spännande bild tycker jag, speglingarna och de olika färgerna gör att man kikar lite extra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag menar det. En mexikansk pizzabagarmössa känner man ju igen, på långt håll och med svaga ögon! ;)

   Radera
 6. Ja de där pizzakartongerna ser faktiskt ut som menyer, men de har säkerligen många olika pizzor i menyn :) Pizzor som bakas av pizzabagarn!

  SvaraRadera