23 augusti 2006

Mina reselänkar

Här kommer några resesidor som jag besöker mer eller mindre regelbundet. Jag har inte tagit med sajter där jag brukar boka flygbiljetter eller boende utan de här är mest för besöka forum, kanske skriva och läsa resedagbok eller bara hämta inspiration och hålla drömmarna vid liv.

Backpacking Jorden runt Lonely Planet Luftgrop MadridMan Resdagboken Resfeber TripAdvisor Travel Market Vagabond VirtualTourist Viajeros.com

Guía del Mundo (mycket bra, men tyvärr bara på spanska) får jag veta det mesta om de länder jag vill besöka. Det finns många intressanta idéer som den här till exempel: Peaceful World Travel. Om du har tips på en bra resesajt, dela gärna med dig!

5 kommentarer:

 1. Jorden runt är så sjukt bra när det gäller info, men känns så rörig. Jag vet aldrig var jag ska leta på sidan. Eller vad tycker du?

  SvaraRadera
 2. Den här sidan är förresten urbra: http://www.igougo.com/

  SvaraRadera
 3. hej hej... trevlig sida du har... bra reselänkar... *kikar snart in igen*

  SvaraRadera
 4. Ulrika: Jag tycker att Jorden Runt har blivit mycket bättre på lay out och struktur på sista tiden, en ordentlig uppfräschning mot vad det var tidigare! Det gamla forumet var värdelöst, men nu finns det ett snyggt phpBB-forum och ett bildgalleri (som jag iofs inte har hunnit titta så mycket på än). Det tar ju alltid ett tag innan man lär sig att hitta... som 'logga ut' knappen på Backpacking. Jag höll på att bli gaalen. Var tvungen att söka i forumet och upptäckte att jag inte var ensam om att inte hitta den. Det var tur det för jag kände mig ganska dum! :D

  SvaraRadera
 5. Linda: Tack tack och välkommen åter! Var och tjuvkikade hos dig lite häromdan så vi ses säkert där också. Vad har du i glaset förresten?

  Ulrika, tack för länktipset!

  SvaraRadera