23 augusti 2006

Vad gör du helst på din semester?

RÖSTA PÅ DIN DRÖMRESA! (röstningen avslutad)
En helt ovetenskaplig undersökning för dig som tycker om att resa. Missade Surfa i Karibien och Knyppla i Haparanda, men det går ju inte att ha så många alternativ. Då blir det bara svårare att välja!

9 kommentarer:

 1. Nämen, vad kul!
  Jag är hemskt ledsen att jag är sâ trâkig, men ett par veckor pâ Gotland känns väldigt lockande just nu!!

  Knyppla i Haparanda hade jag inte tänkt pâ....

  SvaraRadera
 2. Hyra stuga på Gotland är väl inte så tokigt! Kanske inte just idag om det regnar lika mycket som här på fastlandet, men annars så. Knyppla i Haparanda kanske nån vill också, vad vet jag. Folk är ju olika. :) Jag hoppas att många röstar i alla fall så att man ser vad som lockar mest!

  SvaraRadera
 3. Har röstat. Erkänner: jag valde också stuga på Gotland. Man kanske blir hemsjuk av att bo utomlands, och/ eller uppskattar man det vackra och exotiska med den östliga ön.

  Tack för välkomnandet!

  SvaraRadera
 4. En gång volontär, alltid volontär! Så lär du känna landet i grunden, tycker jag, som vill ut igen, men tror jag är för gammal.

  SvaraRadera
 5. lox: Jag förstår dig, men jag skulle nog inte välja det själv som första alternativ. Eller snarare, jag gjorde inte det, utan jag röstade på Volontärsjobbet i Ecuador.

  Nu vet jag inte om jag skulle vilja göra det just där, även om jag tyckte mycket om att resa runt i Ecuador.

  Susanne: Det vore spännande att få veta mer om dina erfarenheter som volontär. Vilken organisation jobbade du på? Har du bloggat nånting om det? När det gäller Mexiko (jag antar att det är det du menar med att lära känna landet ordentligt) så är jag väldigt uppfylld av min resa just nu, men jag är inte så säker på att jag kommer att återvända dit. Inte för att jag inte vill, men det finns så många andra länder jag vill besöka också. Och förresten, ålder är bara en siffra. Det gäller att passa på så länge man kan och orkar. Tids nog får jag sitta i gungstolen på hemmet (om jag någonsin kommer dit) och då vill jag inte tänka: "Varför gjorde jag inte det eller det?". :)

  SvaraRadera
 6. Själv saknade jag alternativet "åka på språkresa till Göteborg, lära sig prata vacker göteborska, åka spårvagn och hänga med goa göbbar" så i brist på det röstade jag på det näst bästa alternativet; fotvandra i Tibet.

  SvaraRadera
 7. Men, Nadia, det tog jag för givet att folk gör ändå! ;)

  SvaraRadera
 8. På min hemsida (länk på bloggen) har jag skrivit en hel del av mina erfarenheter av tre år som volontär i främmande land.

  Ja, kanske jag far ut igen när jag blir pensionär...

  SvaraRadera