12 augusti 2006

Papaya PlayaVisst längtar jag till Tulum, när jag ser den här bilden! Jag håller på att testa det här med Flickr och det är lite knepigt i början. Den här bilden tog jag på promenaden från maya-ruinerna i Tulum mot Papaya Playa, där vi bodde. Just den här dagen var det riktigt varmt, 33 grader. På samma strand i fullmånens sken fick jag se den stora sköldpaddan lägga ägg. En dag hade vi ett riktigt häftigt åskväder. Det mullrade och blixtrade precis ovanför oss och vinden tjöt runt knutarna. Regnet smattrade.

2 kommentarer:

 1. Hej! Ledsen att det dröjde så lång innan jag svarade men jag såg inte din kommentar förrän igår. Ok, Antar att engelska skulle passa dig bättre. Jag vet inte hur mycket du kan spanska men ger dig en tips ändå.

  Bästa blog som följer utvecklingen dagligtvis är Sendero del Peje. Som du kan kanske anna detta är onekligen en mycket AMLO anhängare sajt. För att balancera nyhetsflöden från den sajt kan du ta dig till de här två engelska skrivna tidningar: hit eller hit.

  Jag återkommer om jag hittar annat. Saludos desde Småland.

  SvaraRadera
 2. Hola,
  Vad roligt att du hittade hit! Och tusen tack för tipsen! Du har självklart rätt i att man ska balansera nyhetsflödet, men men... en AMLO-sajt passar mig alldeles utmärkt! Jag vill inte låta skrytig, men min spanska är rätt bra. Brukar säga att den är bättre än engelskan faktiskt. :)
  ¡Hasta pronto!

  SvaraRadera