28 oktober 2006

Etiketter - labels

Jag är inte känd för att vara någon it-virtuos (nej, det ordet finns inte vad jag vet - jag kom på det alldeles nyss) så det tog ett tag innan jag förstod vad de där etiketterna i nya Blogger-versionen är bra för. Om jag sätter etiketten Ecuador på alla inlägg som jag har skrivit om det landet så kan man genom att klicka på etiketten, label, få fram dem med ett enda klick. Smart! Så nu har jag roat mig med att sätta etiketter på mina inlägg.
bild: www.ing-comercialamerica.com

3 kommentarer:

 1. Jag gillar den nya bloggerversionen skarpt. Mycket lattare att anvanda for dem som inte ar sa HTML kunniga. Det ar kul att sitta och pilla och greja nar man inte behover vara sa val forberedd innan utan kan testa sig fram.

  SvaraRadera
 2. Jag har ett mellanting mellan den nya och gamla eftersom jag inte har uppdaterat "template" så jag får greja och pilla en del fortfarande. Om jag uppdaterar, försvinner alla mina länkar och inställningar osv. om jag har förstått saken rätt så det vill jag inte. Problemet är då att jag inte kan använda den lättare versionen fullt ut. Inte kul!

  Har funderat lite på att starta en ny blogg, men egentligen vill jag inte det. Känns dumt att starta om från början. Och spännande med lite omväxling... velig som vanligt. ;)

  De här etiketterna är smarta, men jag har upptäckt att om jag klickar på en så får jag fram bara ett visst antal inlägg = så många som jag har valt att visa på bloggen. När jag är i customize-läget går det bättre, men det har inte läsaren någon glädje av.

  SvaraRadera
 3. Jag sag visserligen att man kunde uppdatera den gamla men tyckte att det var lika bra att borja om, och roligare!
  Hela grejen med att testa den nya versionen var for min del (utover de nya funktionerna) att den ar sa himla latt att anvanda i jamforelse med den gamla.

  SvaraRadera