14 december 2006

Annons i en irländsk tidning

ÖGONSTEN TILL SALU
Blå Volksvagen Golf -85
Gått bara 6,5 mil
Växellåda i nyskick: endast ettans växel och back använda
Aldrig kört för fort
Originaldäck, - bromsar och -bensin
Bara 1 ägare, som vill sälja bilen efter att ha blivit arbetslös

Bild på bilen

P.S. Du har väl inte glömt att skriva till Tomten? I bråda tider kan det vara smidigt och bra att ha en blankett att fylla i för att få med alla sina önskemål: Santa´s Visit Application.

10 kommentarer:

  1. Kul att du är tillbaka ;)
    Jag ska genast ge mig i kast att skriva en önskelista till tomten!

    SvaraRadera
  2. Linda, jag har så svårt att hålla mig härifrån! ;)

    Jag har under en period uppdaterat bloggen dagligen, eller ibland ett par gånger till och med, men så kan jag inte fortsätta utan att det "äter upp mig". Jag har bestämt mig för att blogga en eller två gånger i veckan... eller nåt. We´ll see. Ska också skriva till tomten och annat smått och gott innan julen är här.

    SvaraRadera
  3. Man måste ju inte blogga efter schema ;) Ibland kan det vara kul att blogga mer, ibland mindre.
    Innan jag åkte till Chile orkade jag inte blogga så mycket men de senaste dagarna har jag bloggat jättemycket. Idag är det lite molnigt, småkyligt och jag har jättetråkigt och sitter och väntar på en vän som skall ringa varför jag inte har gjort så mkt annat idag än att surfa runt på bloggar.

    SvaraRadera
  4. Klockrent! :)

    SvaraRadera
  5. Nadia: HAHA, nej verkligen inte, något schema ska jag absolut inte ha! Problemet är att jag tycker att det är lika roligt jämt och då blir det inte så mycket gjort i det verkliga livet. Jag måste hitta ett bra sätt att hantera lusten eller "beroendet" eller vad man nu ska kalla det för?! ;)

    SvaraRadera
  6. Puman, jag förstâr dig precis. Jag tycker det är trâkigt när jag inte hinner blogga, men man har ju annat att göra. Ta det när du hinner, vi väntar!

    Anna Malaga

    SvaraRadera
  7. Välkommen tillbaka!

    Ja, det där med bloggande utvecklas snabbt till ett beroende... Och ju mer man blogar, desto fler andra bloggar hittar man ju att läsa också. Jag vet faktiskt inte vad man ska göra åt det, det är ju så roligt, som sagt (och oh, så lockande när man har en d-uppsats att koncentrera sig på...)!

    SvaraRadera
  8. Haydee, jag skrattade så jag nästan grät när jag såg bilen.

    Vad snällt att du väntar, Anna. Livet är som bekant ingen generalrepetition utan pågår även när vi sitter här och knappar. ;)

    Annika, jag avundas dig inte uppsatsskrivningen. Jo, förresten, det gör jag. För att det är himla kul också - när det inte är som att svälja taggtråd. ;)

    SvaraRadera
  9. Precis en sån bil jag letade efter :)

    SvaraRadera
  10. Anders: Misstänker att den är såld, tyvärr. ;)

    SvaraRadera