17 december 2006

Livet utan Fidel

är underrubriken på ett avsnitt i serien Världen som visas på Kunskapskanalen måndagen den 18/12 kl. 22.00 med repris den 19/12 kl. 18.30. Programmet handlar om kubanska flyktigar som tas emot med öppna armar i USA. Om det blir gråt och tandagnisslan över att man använder licenspengar till partiska program (jmf SVTs temakväll om Kuba) återstår att se.

4 kommentarer:

  1. Men, vad kul, det kommer ju t.om. jag att kunna se!!
    Ja, usch vilken karusell det blev runt Elian, t.ex. Samtidigt skickas haitianerna tillbaka, de är ju "bara" utfattiga och lever i ett vâldsamt samhälle.
    Vad blev det för rabalder om SVT´s temakväll?

    SvaraRadera
  2. Missade du kalabaliken??! Förstod inte riktigt det där med "t.om. jag att kunna se!!" när du inte har skrivit ditt namn.

    Kuba väcker alltid heta känslor och SVT´s temakväll fick rätt många i bloggosfären att surna till ordentligt och överdriva hejvilt. Sverige beskrevs som "kommunismens sista utpost", att programmet var en hyllning till diktaturen och en massa annat lika intelligent. Till viss del var kritiken befogad, men fjädern blev en hel hönsgård.

    SvaraRadera
  3. Hehe, nej det är ju inte lätt att veta ;-) Det var Anna Malaga som skrev.
    Ska bli kul att se den här gângen.

    SvaraRadera
  4. Heh, misstänkte att det var du, men var inte 100% säker så... Knepigt förresten det där med inloggning!! Jag brukar logga in mig först ("hos mig") innan jag kommenterar för det blir så knäppt annars. Inte bra!

    Hoppas att du får en fin jul i Sverige!

    SvaraRadera