22 januari 2007

Bokcafé och filmvisningar

Första onsdagen varje månad ordnar Solidaritetshuset på Tegelviksgatan i Stockholm bokcafé. Temat i februari är Under ISAK:s paraply och handlar om södra Afrika. I kalendariet hittar du också filmvisningar på filmcaféet Patamundo.

Passa på att bekanta dig med Världsbiblioteket, en liten guldgruva för reseintresserade. På Macondos hemsida finns både nya och gamla böcker från olika delar av världen.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att se att solidaritetshuset fortfarande har aktiviteter på gång. Minns så väl huset från den tid jag bodde i Stockholm. Den förening jag var med i finns numera inte och det är enbart positivt.

    När jag klickade mig in på deras sida upptäckte jag också flera gamla bekanta, så om du går till Världsbiblioteket ska du hälsa så mycket till Margareta (om hon nu minns den där skånskan i Botkyrka som gav sig iväg till Nicaragua).

    SvaraRadera
  2. Jag skulle tro att det händer rätt mycket där. Det var ganska länge sedan jag var på världsbiblioteket sist (sökte info till en redovisning när jag pluggade). Hamnade på deras hemsida av en slump och såg att det finns en föreläsning om Urus i Bolivia, Patamundo visar två mexikanska filmer osv. Mycket som lockar.

    Vem är Margareta? Tänkte du på Lilja eller menar du Maria/Mariann som är med på bild på sajten? Vi kanske ska avhandla det här via mejl. :)

    SvaraRadera