3 januari 2007

Var ligger Argentina och Surinam?

Jag har alltid gillat geografi så det här testet var en rolig grej. Det syntes i testresultatet också. De mexikanska staterna var mycket svårare än Sydamerika. Hur många poäng fick du?
Bilden är från geografia.ufrj.br

8 kommentarer:

  1. Öhöm.. jag fick "hela" 21 poäng, vilket bevisar det jag i och för sig redan visste. Jag har ingen koll på länderna i Syd-Amerika! Däremot så gjorde jag ett liknande test om Europas huvudstäder för inte så länge sedan och fick rätt så bra poäng där. Undra var det testet var någonstans...

    SvaraRadera
  2. Jag har bra koll på Latinamerika, men vissa delar av Europa (läs forna Jugoslavien och Sovjet) och länder som San Marino är svårare att placera på kartan. För att inte tala om Afrika... glad om jag har hälften rätt.

    SvaraRadera
  3. Testet var faktiskt lite kul. Roligt också att man på ett uppmuntrande sätt får fortsätta trots att man svarar fel.

    SvaraRadera
  4. 38 på Sydamerika, 92 på Mexiko, 42 centralamerika och 99 på USA. :)

    Vad fick du själv?

    SvaraRadera
  5. Jag fick full pott på Sydamerika (dem länderna kan jag) och 95 på Mexiko (klickade mest på måfå och hade mycket tur för det är inte så många jag kan). Afrika hade jag nog 100 av 193 eller hur det var. De andra testerna har jag inte gjort. Centralmerika borde jag kunna ganska bra efter att ha varit i alla länderna utom El Salvador.

    SvaraRadera
  6. 41 på Centralamerika, blandade ihop Haiti och DR. Värdelös på USA = 55 (det var väntat).

    SvaraRadera
  7. hehe om du får 95 av 96 på måfå så borde du köpa lite trisslotter ;-)

    SvaraRadera
  8. Om det vore så väl... jag satt här och lekte med två olika tester (den andra var en rysk sajt så den länkar jag inte till). Måste ha snurrat till det. Gjorde testet igen och fick 59 puntos. Det får jag väl vara nöjd med... Ett par timmar bara så är jag mästare. ;D

    SvaraRadera