25 februari 2007

Dagens boktips

Hittade ett superbra lästips hos Annelies Andra Blogg: Jörgen Mjöbergs Viva Mexico, ett absolut måste för alla Mexiko-freaks. Skickade genast iväg en reservation på mitt underbara bibliotek och lär ha boken senast på tisdag. Ser fram emot att läsa den, fylla på mina Mexiko-kunskaper och fräscha upp mina reseminnen!

4 kommentarer:

  1. Visst är det fantastiskt roligt att läsa böcker som både fräshar upp ens kunskaper och reseminnen? Det är närmast bitterljuvt för mig att läsa om Japan (för att inte tala om att se Japan på tv, "levande bilder"). Sambon Andreas har köpt filmen Tokyo Noise (1,5 h:s audiovisuell videokonstexposé av världens bästa land). Det svider i hjärtat. Och föder ett jävlar anamma att flytta tillbaka förstås ;)
    Är Mexico din favorit?

    SvaraRadera
  2. Hej igen och lycka till med födojakten! Jag skrev ett inlägg till dig om levnadsstandard i Andalusien pâ min blogg när du har tid.

    SvaraRadera
  3. Jag tänkte på dig när jag såg första delen av den där serien om Japan i SVT. Mycket sevärd!

    Om Mexiko är favorit? Jaa, neej, njaa... nej, jag kan inte välja! Mexiko är en av mina absoluta favoriter och de andra är Bolivia, Guatemala och Ecuador. Högst upp på listan hamnar nog Bolivia och Guate - Mexiko och Ecuador får dela tredje platsen. Så tycker jag just idag, imorgon har jag kanske ändrat mig... ;D

    Tack, Anna! Har fått tag i några mindre gnagare så nu fick jag tid över att läsa ditt inlägg. Mycket intressant!

    SvaraRadera
  4. Åh det låter ju som en bok för mig. Ska kika efter den nästa gång jag är på biblioteket. Mexico är absolut ett av mina favoritläder , Japan är nog ett annat

    SvaraRadera