21 april 2007

Är du en språkfreak?

Det trodde jag att jag var tills jag gjorde det här testet.
Men jag är åtminstonde ingen byrokrat!

14 kommentarer:

 1. Öh? Jag fick tre av fem, men det var skitsvârt, rent ut sagt!

  SvaraRadera
 2. Gratulerar! Då hade du tre gånger så många rätt som jag. Det blev vilda gissningar och den enda jag prickade rätt var byråkraten. :/

  SvaraRadera
 3. Oroligt svårt , jag fick tre rätt illfall. Jag som trodde koriander var en ny och spännande krydda här uppe i Skandinavien , där ser man

  SvaraRadera
 4. Koriander var en överraskning för mig också... trodde att det där alternativet med det där näst intill obegripliga ordet var äldst.

  Sedan valde jag setter i stället för tax (aldrig haft hund, kommer aldrig att ha heller) och franska kan jag inte, tyvärr. Får väl åka på språkkurs till Paris. :)

  Man lär sig nåt varje dag. Härligt!

  SvaraRadera
 5. Jag tvekade faktiskt mellan tax och setter men lyckades gissa rätt. Jag är inte heller någon hundfantast , vi hade hund när jag var liten men jag kommer inte att skaffa som vuxen. Citroen visste jag och på byråkraten gissade jag vilt och det blev rätt.

  SvaraRadera
 6. Jag kanske får sluta kalla mig språkfreak (för övrigt tycker jag att testet borde heta "är du ETT språkfreak", men tydligen har jag fel som säger "ett freak")! Verkligen svårt, det enda jag var säker på var uttalet av Citroën, men sedan lyckades jag chansa mig till tre rätt i alla fall (valde rätt mellan tax och setter - vilket mest var tur). Precis som Thérèse trodde jag att koriander var en ganska ny krydda...

  SvaraRadera
 7. Uj! jag är en "sopa" på svenska språket. (suck) Vad ska jag nu hitta på att slå mig för bröstet för? Får väl bygga en springbrunn och starta en tax-kennel.

  Ha det...
  http://smultronkiwi.spaces.live.com/

  SvaraRadera
 8. Samma här som många andra. Tre rätt, men nog var det klurigt!"

  *Ha en fin vecka!*

  SvaraRadera
 9. Inget språk- freak här.

  SvaraRadera
 10. Jag är stolt! Jag fick 4 rätt! tänk på att min svenska är inte så bra :)

  Hälsingar från en annan Puma! ;)

  SvaraRadera
 11. Thérèse: Det är inte så att jag tycker illa om hundar (tycker bättre om hundar än katter), men skulle aldrig skaffa mig en.

  Elisabeth: En eller ett, ähhh... same same, but different! ;D

  Smultronkiwi: Taxkennel?!! Då får du nog anlita den där hundprataren Cesar för att hålla ordning på alla.

  Mimo: Tack detsamma! Hoppas att din katt mår bättre. :)

  Anna Malaga: Vale, amiga. Egentligen har jag bloggutmaningspaus, men den där kan jag inte motstå. När det gäller resor är jag väldigt lättövertalad, men det dröjer ett tag innan jag kan svara. Har alledels för mycket att göra just nu.

  Lox: Vi kan bilda en klubb! ;)

  Puman: Hej på dig "lilla kusinen" och välkommen till bloggen! Du får verkligen vara stolt över ditt resultat. Frågorna var inte lätta. :)

  SvaraRadera
 12. Ojdâ, det hade jag missat!
  Jag väntar ett tag dâ, den som väntar pâ nâgot gott...

  SvaraRadera
 13. Ingen fara, Anna! Du behöver inte be om ursäkt. Dessutom har du helt rätt: den här kan jag inte låta passera. :)

  SvaraRadera