5 maj 2007

Halvnakna män i mobilen

Den här skönsången har jag som ringsignal i min mobil. Många saker kan tråka ut mig efter ett tag, men inte denna. En del byter signal var och varannan dag eller har olika signaler för olika personer, men inte jag! No way! Hur låter din mobil?... för du har väl en?

11 kommentarer:

 1. Heh, den är faktiskt bra! Man borde nog lyssna på den lite oftare..

  SvaraRadera
 2. Melodin är väl inte så speciell men jag gillar brittisk humor och texten är bara så bra!

  SvaraRadera
 3. Jag har Vapnets "Kalla mig", inledningen i låten tycker jag om och det är bara den som hinner spelas innan jag svarar eller röstbrevlådan går igång eftersom den är så lång.

  SvaraRadera
 4. Rolig idé, att presentera mobillåtar. Det finns så många att välja mellan numera. Min mobilsignal har jag haft i många år och skulle bli mycket ledsen om jag blev av med den.

  SvaraRadera
 5. Johanna: Jag är säkert helt "insnöad" men vet faktiskt inte vad det är för låt. Får ta och leta på YouTube. *rodnar*

  Röstbrevlåda använder jag inte, men sms:ar rätt mycket.

  Susanne: Men du vill inte avslöja vilken det är? ;D Hittar man nån bra låt så visst känns det som att det blir "ens egen signal". Tonåringar är säkert mycket mer ombytliga.

  SvaraRadera
 6. Finländska Zen Cafes Talo har jag som ringsignal. Eller ja, inledningen i låten i alla fall..

  SvaraRadera
 7. Förlåt, jag glömde låten: "Girl from Ipanema" eller "Garota de Ipanema". Brasiliansk svängande bossanova.

  SvaraRadera
 8. Den är inte dum, Susanne! Har fått den "med modersmjölken". ;D

  SvaraRadera
 9. Min rignsignal heter "melodi 5", och är en sådandär signal som fanns i mobilen när jag köpte den. Min mobil är från stenåldern, så man kan inte har ha speciellt många ringsignaler - tror knappt att det går att lägga in nya i den, haha. (Brittisk humor är för övrigt SÅ härlig!)

  SvaraRadera
 10. Min mobil är inte supermodern heller. En liten NOKIA som jag har haft i ett par år, inga kameror och annat tjafs. Jag ringer, sms:ar, lägger in påminnelser och kollar på klockan. Det räcker för mig. I och för sig, mp3 vore ganska skönt att ha i samma eftersom jag lyssnar mycket på musik... men inte tänker jag köpa en ny bara för det. Det går bra att ha dem var för sig också.

  SvaraRadera
 11. Jag har Timbuktus Vi drar till Malmö. Undertiteln är Vem pra Bahia och han sjunger tillsammans med brasilianska sångerskan Simone Moreno. Mmm!

  SvaraRadera