27 maj 2007

The Mexican

Ikväll ska jag ligga på sofflocket och kolla på film, en amerikansk thrillerkomedi som heter The Mexican. Den handlar om en maffioso som ska iväg söderut för att hämta ett antikt vapen som kallas Mexikanen. I huvudrollerna Brad Pitt, Julia Roberts och James Gandolfini. Värd att slösa 2 timmar på? Ingen aning, återstår att se.

10 kommentarer:

  1. Jag minns inte HUR bra den är, men jag tror nog att du kan "slösa bort" två timmar på den filmen... :)

    SvaraRadera
  2. OK, jag litar på dig! :) Risken är väl inte så stor att man skulle se så mycket av äkta Mexiko... antagligen inget alls, men filmen kan vara underhållande så här på söndag kväll när man inte orkar med så mycket annat.

    SvaraRadera
  3. Jag tror jag somnade mitt i. :)
    Vilket iofs händer mig rätt så ofta nuförtiden. Jag har blivit gammal. Och tråkig. Och negativ. =D

    SvaraRadera
  4. 20 minuter räckte för mig. Trodde den skulle vara rolig, men neej, jag tror inte jag vill se mer.

    SvaraRadera
  5. Heh, okej. Själv "halvtittar" jag på en annan Brad Pitt -film: Oceans Eleven. Den tyckte jag tillräckligt mycket om för att vilja se även de andra delarna. Inte minns jag om filmen är SÅ bra, men det finns väldigt många snygga skådespelare med i alla fall.. ;)

    SvaraRadera
  6. Jag såg halva , tyckte inte den verkr värd att slösa två timmar på , ska jag vara ärlig trodde jag en iallfall skulle vara lite underhållande ch halvbra men den var mest långtråkig och dålig och något äkta Mexico bjöd den inte heller på

    SvaraRadera
  7. Hej Jag såg trailern för filmen men det blev inte av att titta på den.
    Regnigt i Karlstad idag.
    :)

    SvaraRadera
  8. Thérèse: Efter 10 minuter ville jag ge den en chans men efter 20 minuter gav jag upp. Skönt att höra att jag inte missade så mycket.

    Gunnar: Jag såg inte trailern, men läste några recensioner om filmen på nätet. Kan bara konstatera att kritiker och jag inte har samma smak.

    Det är grått i Stockholm också... och duggregn. Lite trist, men jag behöver översätta fadderbrev och ska läsa ut Svinalängorna så det gör inte så mycket.

    SvaraRadera
  9. Jag skulle se Oceans eleven som gick på trean men gav upp väldigt fort. Slog över till The mexican och gav upp lika fort där med... Trots en snygg pitt i båda fimerna.

    SvaraRadera
  10. Johanna: En snygg vaddåå? Oops, den missade jag. *asg*

    SvaraRadera