14 augusti 2007

Spanskalärare efterlyses!

Bor du i Skåne och vill jobba som spanskalärare under ht 2007 (med möjlighet till förlängning), läs mer hos Sassa.

6 kommentarer:

  1. Jag tackar för spridningen av min "jobbannons"! Tänk, tänk om man med hjälp av bloggvärlden kunde fixa mitt problem. Guld till dig!

    SvaraRadera
  2. Sassa, det är det minsta jag kan göra! Håller tummarna och hoppas att det löser sig. :)

    SvaraRadera
  3. Nä, men jag skulle vilja kunna spanska! Studerade språket i några år men jösses så fort man glömmer om man inte övar hela tiden!

    SvaraRadera
  4. Carolina: Jag hade funderat allvarligt på det här om jag hade haft lärarbehörighet (och kunnat ordna till allt det praktiska också förstås) för att få användning för min spanska.

    Precis som du säger glömmer man ruskigt fort! Jag slutade plugga spanska för drygt ett år sedan och försöker nu underhålla kunskaperna genom att läsa spanskspråkig litteratur och översätta fadderbrev men det är inte lätt! Ambitionsnivån sjunker när man inte måste prestera och tiden finns inte riktigt heller.

    SvaraRadera
  5. Resvägen skulle bli ruskigt lång för min del, annars hade jag gärna nappat! *s* fast detär klart, jag är 5 år från spansk behörighet, men jobbar som spansklärare gör jag ju ändå.

    Hoppas ni hittar någon bra lärare! Att vara språklärare är vansinnigt roligt!!!!

    SvaraRadera
  6. Nejma, du kanske har det bättre där du är! :) Jag säger inte att Skåne är fel, men det vore väl dumt att byta bort allt du har i Marocko. Och som sagt, du får ju redan jobba som lärare.

    Hoppas verkligen för Susannes skull att någon intresserad dyker upp snart så att hon kan satsa på det nya jobbet.

    SvaraRadera