26 augusti 2007

Vidskeplig?
Njae, inte jag. Det var för ett tag sedan jag passerade denna radda av 7:or i besökstatistiken och vad jag vet har det inte förändrat mitt liv nämnvärt. Till det bättre möjligen, för jag har verkligen varit lyckligt lottad när det gäller semestervädret. Hann precis undan översvämningarna i södra Sverige och solen har lyst under så gott som hela resan i Tusen sjöarnas land. Jag lovade en reserapport efter hemkomst men får nog ta tillbaka det. Har inte alls varit så flitig med kameran som jag hade tänkt mig utan har mest varit duktig på att lata mig, äta och dricka gott osv. Jag har varit turist på riktigt också. Såg en fin fotoutställning och åkte på en 3-timmars kryssning med en massa spanjorer från Málaga, Sevilla, Cádiz och Madrid, ett par tyska killar och några finska barnfamiljer. Från några av spanjorerna, som jag självklart passade på att prata med, fick jag tips om trevligt semesterboende på Costa de la Luz. De har nämligen ett litet familjeföretag, en hostal, i Barbate. En annan gav mig sitt telefonnummer och mejl ifall jag skulle ha vägarna förbi Sevilla nån gång. Så här såg den trevliga ångbåten ut.Bilden är härifrån.

7 kommentarer:

 1. Låter som om du haft en bra och vilsam semester!

  SvaraRadera
 2. Ja, verkligen! Fast ibland kan det vara ansträngande att inte göra nåt. I början är kontrasten mot vardagen chockartad, men som tur är, vänjer jag mig rätt snabbt. ;D

  SvaraRadera
 3. Det blev en kort rapport i alla fall och det verkar ju som om du haft det bra. Det är ju det viktigaste.

  SvaraRadera
 4. Hoppas din första dag på jobbet har varit mycket s... Hoppas din första dag på jobbet har varit mycket spännande och trevlig och givande och att dina nya arbetskamrater är trevliga!
  /Sobri

  SvaraRadera
 5. Kent: Jag kan inte klaga. Ska jag hitta nåt negativt så kunde semestern varit en vecka längre, men ibland blir det så.

  Sobri: Det var en mycket trevlig arbetsdag men jag är helt slut. (Det blev en lång dag eftersom jag var på en läsecirkel efter jobbet - lite fel dag, men vad gör man...) Hade en fin orkidé och ett kort "Välkommen till nya jobbet!"-kort på mitt bord när jag kom så jag kände mig verkligen väl mottagen!

  SvaraRadera
 6. Jag skulle bli vidskeplig om jag hade haft så där fantastiskt många besökare...Sjutusan - skulle vara i sjunde himlen... (jajajaja, inte roligt...men lite fniss) Anne-Marie

  SvaraRadera
 7. Annemarie: Ja, det vore fantastiskt om det var antal besökare, men jag misstänker att det är antal sidladdningar och det är nåt annat. Sjutton också! ;)

  SvaraRadera