10 oktober 2007

Var är han? Är jag också där?

Tjuvlyssnat på SL-bussen i morse.

Killen framför mig läser tidning. Hans mobil ringer.
Antagligen frågar den som ringer, var killen är.

Killen: Tjena mors! Neej, jag är på Gotland just nu.

Jag: ÄÄÄR du? *tänker frenetiskt*
Jäklar, då kommer jag för sent till jobbet!

10 kommentarer:

  1. Haha, den var rolig! Man kan ju undra varför killen påstod att han var på Gotland när han i själva verket inte alls var där.

    SvaraRadera
  2. Kom du för sent då?

    SvaraRadera
  3. Elisabeth: Hade god lust att klappa honom på axeln och fråga om bussen stannar vid ringmuren! ;D

    Sorbi: Jaa, vad trodde du? ;D

    SvaraRadera
  4. ;-)
    Du kunde ju ha bräkt lite för att hjälpa stackarn...
    Fast det hade varit kul om högtalarna just dâ hade sagt: "nästa Norrmalmstorg!"

    SvaraRadera
  5. Han kanske ville vara på Gotland. Har fortfarande svårt med alla människor som vill prata med mej lite överallt på stan. Numera svarar jag iaf inte :)

    SvaraRadera
  6. Anna: Haha, att jag inte tänkte på deet! Du det var nog en smart en som hade räknat ut tiden mellan hållplatserna noga. Jag är inte så duktig på att skorra och bräka så det hade kanske varit lättare om han hade sagt att han var på Sydpolen. Pingvinerna låter väl inte så mycket, eller?

    Anonym: Kanske det, bland alla andra fårskallarna. ;) Jag tycker också att det är trist att höra allt om någons kusins klasskompis moster som har fått nog av sin gubbe, slagit till honom med brödkaveln och satt eld på huset.

    SvaraRadera
  7. Karla: Jag fick bita mig i läppen och tänka på en massa sorgliga saker för att inte brista ut i gapskratt!

    Det är kul att åka kommunalt i stan. Idag tjuvlyssnade jag på en indier som pratade engelska (i mobilen) på t-banan. Hans accent var så härlig att jag riktigt bubblade av skratt. Poker face är inte min starka sida så jag fick gräva ner ansiktet i halsduken. =)

    SvaraRadera
  8. Det där var kul. För lite sedan gick jag bakom två tjejer. Den enas telefon ringde, hon stannade, såg sig omkring och rusade bakom ett teleskåp. Eftersom vi gick på en väg utan bilar och det bara var jag som gick efter antar jag helt enkelt att hon ville dölja för någon att hon var utomhus...och låtsas att hon var i skolan. (Min fantasi).
    Senare såg jag tjejerna möta en kille som kom med pendeln. Mitt på dagen...
    Det var lättare förr....när man int kunde nås via mobilen överallt.

    SvaraRadera
  9. Visst var det lättare förr! Inte för att jag behöver ljuga om var jag befinner mig men jag har ingen lust att vara nåbar jämnt... och stänger helt sonika av ibland eller sätter mobilen på ljudlöst när jag inte vill bli störd. Det är ju ingen annan som sätter gränserna. Det får man göra själv.

    SvaraRadera