18 november 2007

Du och jag, Platon

Som bekant är jag barnsligt förtjust i allehanda tester. Det kunde vara värre... lasten är trots allt rätt harmlös. Hittade det här testet hos Funderingar från Göteborg och fick något överraskande följande resultat:

Du er en av historiens mest kjente filosofer. Livets dypeste gåter er ingen match for deg - du finner svarene på selv de mest intrikate mysterier. Du elsker å filosofere og fundere, og gjennom samtale med likesinnede finner du din største glede, og kanskje til og med svar. Men svarene er da heller ikke alltid det viktigste - for deg er det viktigste å spørre!

5 kommentarer:

  1. Sushiställen i Stockholm. Jag vet en som definitivt vet (som känner en som satt i juryn på SushiSM). Så jag återkommer.

    SvaraRadera
  2. Tack för besöket! :) Gissa om jag får resfeber när jag läser din blogg!

    SvaraRadera
  3. J.R.R. Tolkien

    Du er mannen bak fantasysjangeren, og den moderne tids aller mest populære eventyrforteller. Din fantasi er enorm, som også din kunnskap om historie, språk og kulturer. Du er en skapende person, og du kommer til å skape mye stort i ditt liv, og bringe glede til mange hjerter.

    Det var jag det... hihihi...

    SvaraRadera
  4. Jag gjorde testet men jag kände inte igen mig i deras ord... jag förstod inte norska. Stor kram A-M

    SvaraRadera
  5. Christina: Åh, vad bra! Sitter här och dreglar redan... ;)

    Elisa Day: Det var så lite! Och välkommen till Pumans dotter! Det enda som hjälper mot den sjukdomen är att boka en biljett. ;)

    Sobri: Det var värst vad du var fantasifull! ;)

    Annemarie: Ord är svåra ibland, speciellt andras. Sköt om dig!

    SvaraRadera