20 november 2007

Äntligen!

Panama har fått en vice turistminister som har sina rötter i Sverige. Det behövs nog för att vi ska få upp ögonen för detta underbara land. Läs Thomas Gustafssons artikel här. Annars kan du klicka på etiketten här nedan för att läsa vad jag har skrivit om Panama.

2 kommentarer:

  1. Ja det låter helt underbart. Men min nästa resa lutar mer åt Ecuador eller Peru. Samtidigt som jag älskar att resa så blir jag mer o mer medveten om att vi européer inte borde resa så mycket långa semesterresor, med tanke på klimatförändringarna. Det ligger som ett dåligt samvete för mig. Resandet är nämligen något jag har svårt att tänka mig att avstå ifrån.

    SvaraRadera
  2. Jag tänker också mycket på det där med att flyga. Känner som du att det är jättesvårt att avstå ifrån. Kan "offra" mycket annat men inte just det. Visst, jag kan tänka mig att förändra mitt resande till att åka mer tåg i Europa på sommaren. Det vore jättekul, men att åka båt till Sydamerika... vet jag inte om det är mer miljövänligt men det blir nog svårt att genomföra. Klarar inte en så lång resa, tror jag. Det är lite högre vågor än de som Finlandsfärjan gungar på!

    SvaraRadera