5 december 2007

Allt om min mamma

Man ömsom skrattar ömsom snyftar åt Pedro Almodóvars fantastiska melodram skriver C-G i dagens Metro om en av mina favoritfilmer som visas på TV 1 ikväll! Men det som får mig att snyfta mest högljutt är sändningstiden. Kl 23.25 en onsdagkväll! Hur tänkte de?

4 kommentarer:

 1. Det gjorde dom inte... Eller så kör dom spansk stil/kultur. Där går ju ingen och lägger sig innan 1 även om det är jobbdag dagen efter... Spansk film i spansk stil helt enkelt :-)

  Det är då man ska ha en sån där... vad var det nu det hette igen... jo... Video! Och spela in...hehehehe

  SvaraRadera
 2. Nej, visst! Jag tänkte inte på deet.

  Jahaa, du har också en sån dära vadheterdet som kan vadheterdet, ja du vet. Spela in menar jag. Jag använder den inte så ofta. Blir ändå inte av att jag tittar på det jag spelat in. Allt om min mamma har jag sett några gånger så det är ingen större fara men hade gärna legat på sofflocket och slötittat...

  SvaraRadera
 3. Jag blev snarare lite fundersam till varför de visar den överhuvudtaget. Den gick nämligen på SVT i sommras. Visserligen är filmen bra men det hade varit kul om de hade köpt in någon film som inte visats lika många gånger tidigare.

  SvaraRadera
 4. Håller med om att de borde visa fler filmer och fler "smala" filmer men det finns säkert en publik för Allt om min mamma om den får bättre sändningstid.

  SvaraRadera