18 april 2008

Provisoriskt leverne

Ledsen, vänner, jag saknar er också! Pausen blev mycket längre än vad jag hade tänkt mig. Och den är inte över än... ggrrr! Jag är såå sur på min internetleverantör så jag vet inte vad jag tar mig till snart! Jag medddelade dem för snart två månader sedan att jag skulle flytta och i början av april fick jag besked om att det kommer att ta ytterligare en månad innan jag kommer ut på nätet igen. Nu har jag sagt upp avtalet men eftersom jag har lång bindningstid vill jag inte betala dubbelt... tiden utan uppkoppling tänker jag inte betala för!

Flytten gick bra men det var rätt tufft... fick en inflammation i min hand av allt städande. Det är det jag alltid har tyckt: städning kan inte vara nyttigt. ;) Har inte packat upp allt ännu eftersom jag ska ha så gott som totalrenovering i mitt nya hem. Det ska bli skönt när det är klart... om en månad så där... kanske. Känner mig lite som en "tjuv" när jag skriver detta på jobbet. Heh, lite samvete har man ju kvar. Nej, nu ska jag hem och njuta av vårsolen. Ta hand om er! Hoppas verkligen att den här ofrivilliga pausen är över snart. CU!

14 kommentarer:

 1. Men vad tråkigt med internetkrångel! Vissa internetleverantörer kan verkligen konsten att driva en till vansinne, det är då en sak som är säker. (Vad är det för någon förresten? Så att man vilka man ska akta sig för...) Skönt att flytten gick bra i alla fall. :)

  SvaraRadera
 2. Äsch, var det bara ett gästspel. Jag trodde du var tillbaka på riktigt och blev glad. Hoppas trasslet är över snart. :)

  SvaraRadera
 3. Nej, men där är du ju. Har undrat och undrat och funderat på vart du tog vägen i din flytt.

  Roligt att se ett inlägg från dig igen.

  SvaraRadera
 4. Det är mer än man tror med att flytta. Jag städade också så jag höll på att nöta upp mina händer och min ena arm är inte riktigt bra ännu efter allt lyftande och släpande. Lycka till med renoveringen och hoppas du snart är ute på "nätet" igen!

  SvaraRadera
 5. Lycka till så du blir klar snart! Du är saknad i bloggvärlden..

  SvaraRadera
 6. Hej, så roligt att höra från dej igen!
  Så bra att flytten gick bra, trots allt. Ha det bra, njut av SOLEN nu och hoppas du snart är ute på nätet igen!

  SvaraRadera
 7. Vi ser fram emot när du är igång igen som vanligt. Att flytta brukar ofta(st) innebära strul med internet. Hoppas dom fixar till det snarast möjligt.

  SvaraRadera
 8. Håller alla tummarna för att krånglet löser sig snart och att bloggandet kan fortsätta inom kort!

  SvaraRadera
 9. Vad roligt att det kommer ett livstecken! Det är rätt tid på året att flytta till nytt och fräscht. Hoppas det ordnar sig med internet-trasslet. Ha det så bra!

  SvaraRadera
 10. Surfa via mobilen och gprs undertiden. comviq har en bra deal med 1gigg för 39 kr eller 5 gigg för 99kr. Det är en tilläggtjänst som du beställer. Andra leverantörer har andra lösningar men comviq är antagligen den bästa. 384kb/sek är förvisso inte supersnabbt men helt ok som nödlösning. Maila om du har frågor. Lycka till. //danne

  SvaraRadera
 11. ps...om du nu är i sverige...;-)

  SvaraRadera
 12. ELISABETH: Sånt här krångel kan driva mig till vansinne, verkligen, men samtidigt är det en nyttig väckarklocka! Jag inser att jag är helt addict och då är det bra om något bromsar lite. ;D

  Efter ett tag märker jag att jag KAN leva utan också men jag VILL VÄLJA SJÄLV. Operatören heter Bredbandsbolaget och de står inte högt i kurs hos mig! ARGGH!

  DELLA: Fick uppkopplingen iförrgår så nu kan inte det hindra mig längre. Att boet ser ut som kom och hjälp mig är en annan sak... Kommer att blogga "på kvartsfart" ett tag framöver.

  SUSANNE: Kul att du är i farten igen också! Hoppas att det har blivit lugnare på jobbfronten. :)

  HELENA: Jag trodde inte att det skulle vara en lätt match att flytta men det var nog lite värre än vad jag hade tänkt mig. Med risk för att låta som en gnäll-Fia säger jag bara att min hand inte är bra än och det är ändå över en månad sedan jag flyttade.

  Tack, CHRISTEL! Jag har längtat efter att "köra igång" igen och snart så... Jag har mycket att ta igen när det gäller dina och alla andra kompisars inlägg. :) Jag hade över 350 inlägg i min Google Reader så det blir nog ingen minutiös granskning. ;)

  NINNIE: En långpromenad i solen gjorde gott imorse. Hoppas att allt är bra med dig också!

  MIMO: Kul att vara tillbaka! Jag hade räknat med att det skulle bli strul (realist som jag är) men jag trodde inte att det skulle bli så långvarigt.

  SOBRI: Snart så... när golven är bytta och nya tapeterna på plats. :)

  MARIANNE: Det känns nästan som att börja ett nytt liv. Vår är verligen förnyelsens och förändringarnas tid.

  DANNE: Jodå, jag är i Sverige. Tyvärr, tänkte jag skriva av gammal vana... men det tar jag tillbaka. Just nu vill jag vara i Sverige. Guate och alla andra trevliga ställen kan vänta. :)

  Tack för mobiltipset! Det låter som en smart grej. Fast å andra sidan har det varit nyttigt för mig att vara utan uppkoppling. Jag har läst fler böcker, varit på bio och gjort annat som jag inte har tagit mig tid till innan jag blev nätlös.

  SvaraRadera
 13. och när är du tillbaka nu då? Inte alla (dvs jag) som har den goda smaken att sluta blogga under flytten! :-)

  SvaraRadera
 14. Men jag äär ju hääär! Nu är det färdigpausat! Uppkopplingen är fixad och "allt" är frid och fröjd. Hela boet ska visserligen renoveras men jag räknar med att hinna med lite bloggläsning och skrivning också. :)

  SvaraRadera