7 juli 2008

Säg den lycka som varar för evigt!

Det är måndag morgon... Videon är inte ny precis men högaktuell för mig idag. Så var det lilla roliga slut. Tror att jag får skaffa mig en nedräknare till den riktiga semestern om en så där 100 dagar. Någon som har tips om nån bra? Känner inte riktigt för att dra ett streck för varje dag i den nya tapeten.

10 kommentarer:

 1. http://daisypath.com/vacation.php
  Den kan du ha på bloggen! Gå in på adressen och skapa en egen ticker...

  SvaraRadera
 2. Ha..ha..den filmen var rolig! Jag ska höra mig för om jag hittar någon nedräknare...återkommer ;)

  SvaraRadera
 3. Då byter jag av dig och är ledig några veckor.
  Söt film.

  SvaraRadera
 4. Tack, SOBRI! Jag testade den här förut och den var alldeles för stor för marginalen. Nu har de en mini-variant som passar men egentligen skulle jag vilja ha bara siffror och skriva egen text till. Den får duga om jag inte hittar ngn annan.

  ANNELIH: Ja, den är fin! Om du inte har sett pingvinen som hoppar runt för att det är fredag hittar du den här! Den älskar jag!

  DELLA: Vilken tur att du vikarierar! ;)
  Ha det underbart i Italien!

  SvaraRadera
 5. Det kan ju finnas svenska varianter där du får skriva in din egen text själv... Har dock inte sett några andra varianter... Hojta till om du hittar någon smidigare variant :-)

  Ja, den med pingvinen är suverän!!!

  SvaraRadera
 6. Var det därför du bytte tapet? För att den gamla var fullstreckad? Bättre med elektroniskt. ;)

  SvaraRadera
 7. SOBRI: Som jag har letat! Hittills har jag bara hittat en engelskspråkig där man kan byta språk till svenska men den var inte fin alls annars så jag håller mig till den här tills vidare. Den är ju rätt söt.

  SARA: Haha, jo men så var det! Nu har jag tjusiga gråa tapeter med vita blommor så det går inte för sig att rista några streck på dem. Då blir hantverkaren ledsen! Och jag med. ;)

  SvaraRadera
 8. Härlig video, ser ut att må bra den där björnen. =)

  SvaraRadera
 9. Men jisses. Vilken raring.

  SvaraRadera
 10. ÅSA och BOELLA: Visst är han söt! Jag kände mig som han i måndags morse när jag började jobba igen efter två veckors semester men nu orkar jag lyfta på huvudet lite. Och snart är det ju helg! ;)

  SvaraRadera