9 september 2008

Fler besökare och kommentarer

på Pumans dotter har det varit på sista tiden och det är superskoj! Det beror mest på att jag har deltagit i fotokedjor och skrivit fler inlägg än vad jag brukar göra. Jag är självklart mån om att mina besökare ska känna sig välkomna och trivas här i Pumitas patio. På förekommen anledning vill jag säga att om det händer nån gång att jag inte svarar på någon kommentar (vilket är min ambition) så är det inget personligt! Ta det inte så. Jag har helt enkelt bara missat. Det är lätt hänt när man som jag publicerar många kommentarer på en gång. No hard feelings, hoppas jag!

15 kommentarer:

 1. Jättekul att fler hittar hit och får upp ögonen för en av mina favoritbloggar. Alla mina favoriter borde verkligen ha många fler läsare än dom har. Jag tycker du är väldigt bra på att svara på kommentarer. Jag tror aldrig jag blivit bortglömd. Brukar alltid gå in och kika efter svar när jag lämnat någon kommentar. Jag försöker också svara på alla kommentarer jag får. Tycker det är lite av grejen med att blogga att diskutera med dom som kommenterar det man skriver. Jag har ju gillat och följt din blogg i flera år och tycker din nya fotokedja utan ord är en av veckans blogg-höjdpunkter

  SvaraRadera
 2. Pumita, det får ju inte bli ett tvång och måste att svara på precis allting, det gör inte jag och det förväntar jag mej inte av andra heller även om det är kul!

  SvaraRadera
 3. No hard feelings from me!

  Jag uppskattar din blogg...

  SvaraRadera
 4. Tack för dina snälla ord, Thérèse! Håller med dig. Det hör till att man svarar men självklart går det inte att svara på riktigt alla kommentarer. Det kan bli lite tjatigt om man säger samma sak för femte gången. Jag känner iaf att jag upprepar mig ibland. Men det kanske blir så när man har bloggat i 3,5 år. ;)

  MONICA: Jag känner det absolut inte som något tvång från min sida. Jag bestämmer ju själv hur jag ska göra på min blogg och sen får andra rätta sig efter det, haha, men jag försöker behandla mina läsare som jag vill bli bemött själv.

  Tack, MIA, det trodde jag inte heller! :) Jag fick mejl från en läsare som ansåg sig ha blivit nonchalerad så därav inlägget. Fast egentligen kan jag inte ta åt mig för jag har inte gjort det med flit.

  SvaraRadera
 5. Jag tittar också in här då och då...gillar din blogg och dina fotografier. Jag kanske inte alltid kommenterar. Jag är inte så teknisk därav uteblev jag från fotokedjan men tittar gärna på Era fina bilder från alla världens hörn ;)

  SvaraRadera
 6. AnneliH: Du är alltid välkommen, även om du inte skulle kommentera ofta, och det gäller alla andra också men visst är det roligt att få feedback på det jag skriver och bilder jag publicerar.

  Om du behöver hjälp med att vara med på Utan ord så säg bara till! Jag hjälper dig gärna! Vad är det som kärvar?

  SvaraRadera
 7. Absolut inga hard feelings - man kan inte kommentera allt och alla - det är mänskligt att glömma.
  Tack för att Du tar dig tid och fixar denna utmaning med foton.
  säger LottaM

  SvaraRadera
 8. LOTTAM: Man är ju inte mer än mänsklig! Personen kanske hade en dålig dag. Ha en finfin onsdagkväll!

  SOBRI: Skönt att höra! ;) Stor kram till hela gänget!

  SvaraRadera
 9. tycker du är duktig på att svara på kommentarer och det är alltid lite småtrevligt att titta in här. Ser verkligen fram emot dina rapporter från påskön!

  SvaraRadera
 10. Tack Nadia! Vi får se om de har uppkoppling med omvärlden. ;) Jo, nåt lär jag skriva när det finns tid och möjlighet. Det börjar närma sig för dig nu kanske...

  SvaraRadera
 11. Jag säger som du, hinner inte alltid heller med att återkoppla där jag lämnar kommentarer, eller svara på de jag får hos mig... Men det jämnar nog ut sig i slutändan. Tror du inte det??? =)

  SvaraRadera
 12. RIJO: Det kanske det gör... samtidigt vill jag inte missa att kommentera nåt som jag har en bestämda åsikter om. ;)

  SvaraRadera
 13. Hej=)Jag skulle vilja göra ett länkbyte med dig och lägga till din sida i vår rekommendations lista med rekommenderade bloggar.Intresserad?
  Mvh Ermin
  xperten.webb.se

  SvaraRadera
 14. Hej Xperten och välkommen till Pumans dotter!

  Det var rakt på sak. ;) Jag brukar inte ägna mig åt länkbyte, däremot rekommenderar jag gärna bloggar som jag besöker regelbundet. Försöker också hålla blogglistan någotsånär aktuell, en del försvinner (slutar blogga t.ex.) och andra kommer till. Eftersom din blogg är en ny bekantskap får vi se framöver - ska in och kika hos dig nu. Ha en trevlig dag!

  SvaraRadera