16 september 2008

Guldkort


har jag aldrig haft i det verkliga livet och brukar inte åka på en räkmacka heller... för att inte tala om att ta gräddfilen. Inte riktigt min grej, men jag kan inte förneka att jag blev smickrad när jag fick detta guldkort av Mimo. Innehavet av kortet förpliktigar förstås och reglerna lyder som följer:

1. Endast fem personer får utmärkas.
2. Fyra måste vara hängivna läsare av din blogg.
3. En måste vara ny eller nyligen ny, och bo i en annan del av världen.
4. Du måste länka tillbaka till den person som gav dej utmärkelsen.

Egentligen tycker jag mycket illa om att välja - alltså att välja ut och att välja bort. Jag förstår tanken med att ge positiv feedback och att länka till sina favoritbloggar (för att andra ska hitta till dem) men jag vill rekommendera alla i min blogglista. Det finns en anledning till varför de är med där och det är för att de är alla värda ett guldkort! Så jag bryter helt fräckt mot de första tre reglerna.

12 kommentarer:

 1. Haha! Regler är till för att brytas!

  SvaraRadera
 2. Grattis!!! Och helt rätt! Din blogglista är ju de bloggar som du följer och tycker är värda att följas av andra också... Annars hade du ju inte satt upp dom... Eller?

  SvaraRadera
 3. KARIN: Inte dumt alls! ;)

  SARA: Ja, eller hur?! Nej, men det känns lite taskigt att välja bort en massa bloggar som jag uppskattar.

  SOBRI: Just precis! Och så länker jag då och då till inlägg som jag tycker är extrasuperbra!

  SvaraRadera
 4. En får buga och tacka! Får se hur jag hanterar det här...

  SvaraRadera
 5. Hantera..? Det låter som det skulle bli rättsliga efterspel. ;D Nej, det är inte fjäsk och smicker utan äkta uppskattning!

  SvaraRadera
 6. Jag är självklart både förvånad och smickrad! Jag kommer dock att få samma problem som du, d v s hur fanken väljer man några utan att s a s välja bort andra?

  SvaraRadera
 7. Grattis! Och som sagt, regler är till för att brytas. ;) Jag håller med om att det är svårt att välja... jag menar, jag har inte ens en länklista för att jag är rädd för att glömma någon blogg jag tycker om.

  SvaraRadera
 8. Tack för utmärkelsen! Fick det där på en annan blogg också. Själv är jag inte så sugen på att lista fem bloggar för jag vill inte glömma någon favorit. Har haft en idé om att ha veckans blogg eller något liknade då jag då och då gör ett inlägg och rekommenderar någon av mina favoriter och skriver lite om den bloggen. Får se om det blir av. Du kommer definitivt att bli omnämnd i ett inlägg i så fall. Tänkte inspireras av dig och skriva ett inlägg om dom fem kubanerna och bifoga länk till uppropet för kan man få någon att skriva på skulle det kännas bra. Får se om det blir ikväll eller någon gång under helgen

  SvaraRadera
 9. Tack så mycket, VECKAT!

  TERESITA: Ja, har man nån gång "blivit vald sist eller inte alls" - och det har de allra flesta - vet man att det inte är någon höjdare. Veckans blogg låter som en rolig idé! Som jag skrev förut brukar jag länka till inlägg som har något utöver det vanliga och det tänker jag fortsätta med. Skulle gärna göra det oftare men tiden räcker inte till.

  Det vore jättebra om du skrev om "De 5". Allas underskrifter behövs!

  SvaraRadera
 10. ELISABETH: Jag plockar bort och lägger till i rask takt ibland. Jag vill ju inte ha såna med på listan som jag inte har besökt på länge... trots att jag tycker att deras bloggar är bra. Sedan litar jag på att folk vet ändå vilka jag uppskattar även om jag skulle missa nån gång.

  SvaraRadera