26 oktober 2008

Bariloche i Patagonien

ar kyligt jamfort med Buenos Aires (12 grader mot 27 i gar nar planet landade) men fantastiskt vackert! De snokladda bergstopparna runt den glittrande sjon som skiftar i alla mojliga blagrona nyanser gor en alldeles tarogd. Idag har jag vandrat... eller det kanske var att ta i men promenerat iaf i Arrayanes-skogen och njutit av den vackra naturen som tar andan ur en. Det ar var i Bariloche. Maskrosorna blommar, vallmon och appeltraden likasa.

8 kommentarer:

 1. Åh vad jag längtar efter att få se dina bilder!
  Patagonien nästa för mig...+12 låter lagomt. Här visar termometern på +35 kl 21.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Mysigt det låter. Kul att få lite uppdatering under resan. Du är så klart välkommen att vara med på utan ord hos mig imorgon om du har tid. Annars vet du att jag håller igång fotokedjan.

  Jag har aldrig hört talas om Tyskungen så jag är oskyldig till anmälan.

  SvaraRadera
 3. I brist på kunskap googlade jag på bilder från Bariloche. Myckert vackert verkar det! Det skulle jag vilja se irl. Ha det fortsatt bra!

  SvaraRadera
 4. Låter helt fantastiskt underbart!!!! Det är nu du skulle haft en mobil med kamera så du kunde skickat in bilder till bloggen med kameran :-)Läääängtar efter att få se bilder på allt detta! /sobri

  SvaraRadera
 5. Men så härligt med VÅR! Blommande äppelträd är verkligen oerhört vackert.

  SvaraRadera
 6. Längar efter att se bilder när du kommer hem! Himla kul att du uppdaterar ändå,låter som du är ute på en spännande resa.

  SvaraRadera
 7. NINNI: Jag forstar dig! Fast lite kyligt ar det. Pa dagtid skiner solen och da kan man ga i tunnare klader men vinden ar kall och gar rakt igenom.

  TERESITA: Jag skulle garna delta i Utan ord men har inga attiraljer for att ladda ner kort... och aven om det vore superkul sa ar det inte riktigt prio 1 just nu. ;)

  DELLA: Bariloche har overtraffat mina forvantningar med hastlangder!

  SOBRI: Jag har lamnat nastan alla vardesaker (som mobil) hemma, det ar lugnast sa. Pratade idag med en pensionerad polischef fran Buenos Aires som berattade att det sker 3-4 ran/overfall i lilla Bariloche varje dag! Det hade jag inte trott. De tar mest kameror och mobiler; och ranar butiker, sa han.

  ELISABETH: Idag sag jag ett korsbarstrad i full blom. Den var underbar!

  NADIA: Jag ar ju sa ivrig pa att beratta - fast egentligen borde jag vara "darute" istallet... men ibland behover jag vila fotterna.

  SvaraRadera
 8. Oj, det var ju bra då att du inte har massa värdesaker med dig. Hoppas du slipper sån dramatik på din resa och bara får uppleva trevligheter! /sobri

  SvaraRadera