14 november 2008

2 dagar i Santiago

ar alldeles for lite! I forrgar var vi pa Isla Negra hos Pablo Neruda och darefter besokte vi en vingard (jag trodde inte att ost och vin kunde vara sa gott!) sa gardagen var egentligen enda dagen har i stan. Jag akte linbana pa formiddagen (på grund av smogen var det inte mer an "hyfsad" utsikt) och pa eftermiddagen kopte jag lite skivor och annat trevligt att ta med mig hem. Om en halvtimme tar jag taxi till flygplatsen men jag hoppas verkligen att jag kan komma tillbaka till Santiago och Chile. Jag ar inte alls klar med dem an.

8 kommentarer:

 1. Välkommen hem!

  Mmm, det här med att man ine känner sig klar med ett semestermål känner jag igen. Men trots det tror jag inte jag återvänder... det finns så många andra länder och platser jag vill utforska. Länder som är helt okända för mig...

  Tyvärr är det skitväder vi har att erbjuda dig här i Sverige!

  SvaraRadera
 2. Dags för hemresa från Santiago alltså. Du verkar ha haft en kanonresa. Det ska bli så spännande att får se bilder sedan.
  Happy landing!

  SvaraRadera
 3. Nu vill jag att du ska komma hem, för jag vill se bilder!! ;-)
  Det verkar som om du njuter av en underbar resa.

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket, MIA! Det ar lättare att stå ut med skitvädret när man fortfarande har palmstranden och vulkanerna på näthinnan... inbillar jag mig iaf. ;)

  DELLA: Resan var helt fantastisk! Det är bara kroppsligt jag är hemma än så länge men bilder kommer, jag lovar. :)

  ANNA MALAGA: Men jag är ju redan hemma, hihi. Fast det tog 31 timmar så jag har lite sömn och vila att ta igen. Om någon frågade mig om jag kunde tänka mig att åka tillbaks imorgon skulle jag tacka ja! =)

  SvaraRadera
 5. Skönt att höra att du är hemma igen. Fast jag förstår det där med att vilja åka tillbaka direkt. Man är nästan aldrig klar med ett ställe när det är dags att åka hem.

  SvaraRadera
 6. Härligt att du är hemma igen!
  äntligen ska vi få se dina bilder! ;)

  SvaraRadera
 7. Underbart är kort...
  Ser fram mot bildkavalkader i alla fall!

  SvaraRadera
 8. DELLA: Jo, den känslan har jag oftast men Santiago och Chile vart så pass "halvfärdiga" att jag måste tillbaka. Norra Chile hann jag ju inte med alls, inte heller de allra sydligaste delarna.

  NADIA: Säger du ja, som har sol och 30 grader varmt därborta! ;) Fast min bild på Mapocho vill du kanske inte se... den är lika smutsig.

  SARA: Ger bara mersmak. :)

  SvaraRadera