7 december 2008

Långflyg suger

Guarulhos, São Paulo kl 21:10
landade från Santiago kl 17:30
3 timmar till att vänta...Heathrow, London kl 15:06
alltså 13 timmar senare
planet hem skulle gå kl 17:55
Estimated 18:55
bilden ser precis ut som jag kände mig...

Jag klagar inte! Det var värt varje sekund
men den egna sängen var otroligt skön strax efter midnatt,
ungefär 30 timmar efter avgång från Santiago.

10 kommentarer:

 1. Grattis till dina utmärkelser!! Dem är du väl värd! Det är så roligt att läsa om dina resor och sen så är jag ju en älskare av frågesporter också...
  Och så har du fixat "Utan Ord". Tack för det!
  Långflyg ja...usch! Trots att jag längatr till Sverige så känns det lite gruvsamt att sätta sig på planet på onsdag. Oftast är man rätt mör innan man är framme.

  SvaraRadera
 2. Du får inte visa sådanadär bilder! ;) De får mig bara att vilja åka ut till Landvetter och ta första bästa flyg till Världen.

  SvaraRadera
 3. NINNI: Tack, tack!
  Oj, det var inte så bra timing på mitt "gnäll" med andra ord... men du slipper iaf första biten från Chile och väntan i SP. Är det semester eller åker du tillbaka nu?Oavsett vilket, önskar dig en fin resa till Sverige!

  ELISABETH: Haha, men vad ska jag blogga om då, menar du? Jag får ta SL´s (Stockholms lokaltrafik) helgtidtabell nästa gång. ;)

  SvaraRadera
 4. ÅÅååå älskar såna där! Alla flyg som går hit och dit och gater som stänger... så kan man sitta där...och bara titta sig omkring och lista ut vart alla ska åka någonstans. ;)

  SvaraRadera
 5. *asg* Jo, egentligen älskar jag också flygplatser! Inom rimliga gränser. Precis som du säger så är det jättekul att kolla på folk och fundera vart de ska eller rentav prata med dem och få reda på det. Det ÄR kul! Men att sitta halvt medvetslös på en bänk och kämpa med att hålla ögonen öppna och det är fortfarande två timmar kvar tills flyget hem lyfter. Det ÄR INTE kul!

  SvaraRadera
 6. Själva resan dit och hem tänker man inte så mycket på när man planerar en resa, men det känns verkligen när man är mitt i det!
  Trevligt med utmärkelserna. Dom är du värd flera gånger om!

  SvaraRadera
 7. Så är det ju och på ditresan är man så uppfylld av förväntningar och tankar att tiden går mycket fortare. Man har ju allt det spännande framför sig. Det jobbigaste är sista biten hem, speciellt om man mellanlandar ett par timmar hemifrån. Då är det tungt för man vill hem så fort som möjligt. Självklart är man "uppfylld av tankar på allt det spännande man har varit med om" när man flyger hemåt men samtidigt väldigt trött av alla intryck man ska smälta, tidsskillnad och annat. Men det ingår i paketet. :)

  SvaraRadera
 8. När jag landar på Heathrow tycker jag det känns som om jag kommit hem på något sätt. Till min egen världsdel! Tycker Heathrow är lite halvmysigt också... Sista biten är inte jobbig alls då. Fast jag har också suttit och stirrat i kors på de där suddiga tavlorna de har.

  SvaraRadera
 9. Tavlan såg alltså inte ut så där på riktigt. Den bara blev så i mitt huvud och på min bild. Om någon trodde nåt annat...

  SvaraRadera
 10. När jag var på hemväg efter tre månader i Asien en gång för länge sedan mellanlandande jag i Moskva och det kändes som om jag i princip var hemma då. Det skulle jag nog inte tycka om jag åkte direkt till Moskva nu.

  SvaraRadera