12 december 2008

Prenumeration på bloggen

Prenumererar du på min blogg och flödet har sinat beror det på att jag har lagt om mitt RSS-flöde till FeedBurner. Glömt att berätta det. ¡Perdón! Adressen är: http://feeds.feedburner.com/pumansdotter Jag har också lagt till möjligheten att prenumerera på kommentarer i högermarginalen under profilen.

5 kommentarer:

 1. Jag kom in på din blogg idag,gillar kattdjur så jag lockades av namnet. När det gäller prenumerationer på bloggen, kan man själv kolla vemm och hur många som prenumererar?

  Ha en trevlig Lucia

  SvaraRadera
 2. Inte för att jag kan alla feed som förekommer, men via google reader har jag inga som helst problem att följa dig vart du än går. :)

  SvaraRadera
 3. Inget sånt för mig , jag har bloggers variant och ser på instrumenpanelen när jag loggat in om du har uppdaterat. Har på raken skrivit två inlägg om Madrid och i det ena tog jag mig friheten att hänga ut dig och Nadia i kommentarerna som dom två läsare som delar min kärlek till Madrid. Antar att du inte har några problem med det ;) Skönt att ha bloggkompisar som förstår så så starka och viktiga känslor

  SvaraRadera
 4. Hej GLADANA och välkommen till Pumans dotter! Hoppas att du har haft en skön helg! Bloggnamnet syftar mer till mitt intresse för Latinamerika än för katter men du kanske hittar annat intressant här på bloggen.

  Det där med att kolla vem som prenumererar funkar olika på olika "verktyg". I Bloglines vet jag att man kan se det om prenumeranten har valt att följa offentligt. Samma sak i Blogger. GoogleReader vet jag faktiskt inte. Jag använder det själv men har faktiskt inte tänkt på det.

  SUSANNE: Oj, fritt fram för alla stalkers med andra ord. ;D Jag har inte så bra koll på hur det funkar så jag tänkte att det är bäst att berätta att jag bytt.

  TERESITA: Jag är jätteglad över Bloggers nya funktion! Den underlättar mycket - lättare att få en överblick men jag går ofta över till GoogleReader och läser mer där för då behöver jag inte klicka på alla inlägg. Och där har jag fler bloggar som jag kanske inte läser lika noga. Skulle vilja men tiden räcker liksom inte till.

  Vad härligt med två Madrid-inlägg! Det är ju som lilla julafton. :) En som jag känner kom hem från en långhelg till Madrid häromdagen och jag var grön av avund förstås. Men det kändes LITE lättare när hon sa att det bara var 8 grader varmt och regnigt.

  SvaraRadera
 5. Men, Sassa, jag fattar inte hur jag ska lägga till dig i GoogleReader eller Blogger? Får bara veta att feed inte finns. Måste jag spara ner din feed för att kunna följa din blogg. Det behöver jag ju inte göra med Blogger-bloggar. Hjälp, pliis!

  SvaraRadera