6 februari 2009

6th, 6th

Jag är ledsen, Karin, det fotot kommer aldrig ut i cyberspace men jag visar gärna en annan bild som föreställer små fiskebåtar i byn Delcahue, på Chiloé-ön i södra Chile. Utmaningen har snurrat runt några varv men min vana trogen utmanar jag alla som vill.

5 kommentarer:

 1. Jag blir ju väldigt nyfiken på hur den egentliga 6:an såg ut, men är det det här som är ersättningen så är jag väldigt nöjd med den. :) Fin komposition.
  Har du fler bilder från Chiloé-ön (dum fråga antagligen)? Det skulle vara kul att se fler bilder därifrån.

  SvaraRadera
 2. Det är inte så farligt som det kanske lät. Bilden är från en av mina resor och det finns personer i den (familjen jag bodde hos) som jag inte vill lämna ut. På samma sätt som jag har många bilder från festivalen på Påskön, sjungande och dansande barn i festkläder (söta småtjejer i bastkjolar och bikiniöverdel och småkillar med häftiga fjäderhuvudbonader och lila byxor men med bar överkropp) som jag inte kan tänka mig att publicera här. Det finns så många sjuka människor på nätet.

  Men bilder från Chiloé har jag massor! Några har jag visat redan som de med grisarna t.ex. Vill bara inte dränka halva bloggen med foton så de kommer lite i taget. Inga träkyrkor, tyvärr. Dem såg vi aldrig.

  SvaraRadera
 3. Jag håller med, man kan inte visa vad som helst. Jag har världens underbaraste bild på en liten kille i Tibet, men det finns inte en chans att jag lägger ut den till allmänt beskådande.
  Jag ser fram emot en lång rad bilder under en lång tid framöver. Det är nog ett bra drag att pytsa ut lite i taget, annars ser man liksom inte bilderna om det blir för många på en gång.

  SvaraRadera
 4. Precis. Jag kan bara gå till mig själv. Inte skulle jag vilja att någon publicerade bilder på mig på nätet, dessutom utan att jag får veta det. Samtidigt vill jag dela med mig av mina erfarenheter och berättelserna blir så mycket mer levande med bilder. Jag känner mig väldigt kluven på den punkten.

  Det känns bäst för mig att posta ett eller ett par foton åt gången för då försvinner inte enstaka bilder i mängden. Och så vill jag skriva lite också.

  SvaraRadera
 5. En jättefin bild! och jag förstår varför du inte ville publicera den 6e.

  SvaraRadera