7 februari 2009

Så många filmer

Tvivel
Revolutionary Road
Vicky Cristina Barcelona
I taket lyser stjärnorna
Benjamin Buttons otroliga liv

Vilken ska jag välja?

Jag har äntligen sett den mexikanska filmen La Zona. En tragisk historia som tyvärr kunde vara sann! Läs gärna recensionen. Den är superb och stämmer väl överens med min uppfattning. Filmen får en stark 3:a av 5 möjliga av mig.

8 kommentarer:

 1. Jag vill se revolutionary Road eftersom jag har läst boken. och jag vill se Benjamin Buttons otroliga liv för att jag faktiskt gillar Brad pitt som skådespelare.

  SvaraRadera
 2. Jag vill se alla! Men kanske mest Tvivel, Revolutionary Road och Benjamin Button. Jag har nog bara sett Brad Pitt i Babel och den filmen är helt suverän. Är inte så impad av hans rykte som tjejmagnet men han verkar vara en duktig skådis.

  Tvivel vill jag se för Philip Seymour Hoffman. Han är bland de skickligaste skådisarna jag sett, i vidriga roller men grymt bra. Och Meryl Streep brukar vara bra.

  SvaraRadera
 3. La zona tyckte jag också om. Bra film om viktigt ämne.
  Benjamin Button kan du nog hoppa över. Jag tyckte historien lät intressant och filmen var rätt intressant, åtminstone till en början. Någonstans i mitten sällar den sig tyvärr till den stora skaran av mediokra amerikanska filmer.

  SvaraRadera
 4. NADIA: Button ligger inte högst upp på min lista men vi får se. Jag är ju inte ensam om att bestämma. Vad jag reagerade på är att den är nästan tre timmar lång! Just nu lutar det åt Revolutionary Road.

  SvaraRadera
 5. Tack för ett filmtips även om du inte sjunger lovord om den!

  SvaraRadera
 6. Den är absolut sevärd för temat den tar upp. Ingen fullträff men rekommenderar ändå.

  SvaraRadera
 7. Jaa, alla de filmerna vill jag också se!
  Har hört av sonen min att "Benjamin Button..." var superbra. Ofta har vi samma smak, men inte alltid, så vi får väl se...

  SvaraRadera
 8. Kul! Och trevligt att det finns så många filmer att välja på. Annars när man vill gå på bio är problemet det motsatta.

  SvaraRadera