7 februari 2009

Melodifestivalen

Säger någon Melodifestivalen en gång till så kräks jag...

Detta är mycket roligare. Hittar du alla?

15 kommentarer:

 1. Det var klurigt! Fem såg jag direkt, får kolla en stund till.
  Så du gillar inte "det jag inte vågar nämna"........tycker det är rätt kul även om jag inte måste se det. Men jag har sett "det" live och det var häftigt! Dessutom var ju Mendez med en av gångerna. Det var ju värt allt!

  SvaraRadera
 2. Meeeeeloooooooooodiiiiii-festivaaaalen...
  (hihi, kunde inte låta bli). Hittade 8... Hmmm

  SvaraRadera
 3. Jag känner mig som en utomjording när "det som du inte vågar nämna" kommer på tal. Förstår inte alls varför alla är så himla engagerade. Det är inte min musik (inte Mendez heller egentligen även om jag rycktes med av videon) och jag förstår inte hypen kring det. Vill bara gå i ide tills det är över. Jo, när jag var barn tyckte jag att det var kul men nu förstår jag bättre. ;)

  SvaraRadera
 4. Vad svårt, precis som Anette såg jag fem direkt men den... måste kolla lite till. När det gäller det som inte ska nämnas vid namn så kollar jag med barnen, inte min musik alls men rycks med när barnen tittar och kommenterar.

  Kram och trevlig kväll...

  SvaraRadera
 5. Jag är precis lika ointresserad som du. Lagom tills det börjar på TV nu tänkte jag krypa ner i ett bad. Hittade sex stycken personer och en hund , ska kolla lite till så kanske dom andra tre visar sig. Kul bild.

  SvaraRadera
 6. Kräks också på Melodifestivalen! Det är så överdrivet och inte bra längre! Det var faktiskt bättre förr!!! Nu ger jag inte ett vitten för denna komersiella cirkus vars enda ändamål är att tjäna pengar!

  Jag hittar bara 8 personer... :-(
  /sobri

  SvaraRadera
 7. m e l o d i f e s t i v a l e n ;-)

  SvaraRadera
 8. KAARLAAAAA: Det vänder sig i magen på mig. Aautsch! Jag funderade på att inte publicera din kommentar. ;) Du tar den sista också, det är jag säker på.

  ULRICA: Ha det så kul! Själv tar jag en kvällsfika och skriver några mejl innan Farlig resa börjar.

  THÉRÈSE: Skönt att inte vara ensam om det för man törs nästan inte säga det högt... fast jag gör det iaf. ;) Ett bad låter inte helt fel!

  Farlig resa, 22:20-23:10 idag. Brittisk dokumentärserie från 2007.
  Vi reser idag mer än någonsin för att uppleva nya miljöer, spännande platser och andra kulturer. Men här träffar vi unga män och kvinnor vars drömresor förvandlades till mardrömslika skräckupplevelser på grund av ren otur eller för att de var lättlurade och godtrogna. Sanna berättelser om överfall, kidnappning och fängelsevistelser i länder där ditt hemlands rättsväsende inte kan hjälpa dig. Fängslad i Peru.

  SvaraRadera
 9. Japp - nu tog jag den nioende....
  Eurooovision song contest and do I care? Que mas me da todo estooooo!!!

  Mo... Fler kuliga kluriga grejer... Pliiis..

  SvaraRadera
 10. Nu är Vivicus och jag upp i åtta (han är upp i åtta - jag säger bara "jaa" när han hittar dom...).
  Melodifestivalen? Vaddå? Är det nu? Jaha.

  SvaraRadera
 11. HAHAH, 112 har hittills fått ett dussin samtal från olika delar av Europa, från personer som undrar vad som pågår när folk i kör ropar "något obegripligt och meningslöst". Nu måste jag springa... ;D

  Har inga fler klurigheter på lager just nu men det kommer senast nästa fredag. ;D

  SvaraRadera
 12. Pumita, det finns ett låååångt inlägg på min blogg, speciellt till dig. ;)

  SvaraRadera
 13. Show mercy! Så lättlurad är jag inte! Jag såg det i GoogleReader och bläddrade raskt vidare. ;D

  SvaraRadera
 14. Lustigt, jag hittade just den här bilden på istheshit.net här om dagen och så nu igen, känns som att den kommer att förfölja mig tills jag hittar den 9e rackaren...

  SvaraRadera
 15. Du får säga till om du behöver hjälp! ;)

  SvaraRadera