10 april 2010

Min lördag - och kanske din


Jag öppnar inte dörren.
Jag kommer inte och hälsar på.
Ring mig inte!
Prata inte med mig
för jag kommer ändå inte att svara.
Lämna mig ifred!
Men du får gärna sitta bredvid mig.
Och titta.
Klockan 19:00, säger vi.
Då börjar det.
Efter det kan vi se Soraya M.
Om du vill.

8 kommentarer:

 1. Aha, då vet jag vad du gör...........själv vet jag inte vad det blir. Nåt gott att äta i alla fall och sen somnar jag väl gott i soffan vid åttatiden........det är jobbigt att vara valpmamma! Halvsex är vi uppe på mornarna och då har vi också hunnit med en liten nattrunda...../Anette

  SvaraRadera
 2. Klockan 19.00 tittar jag också. Varje gång.

  SvaraRadera
 3. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. :( Det var visserligen ett jätteintressant program och underbara naturbilder men jag hade fått för mig - vet inte vad jag fick det ifrån - att de skulle besöka Påskön! Men det gjorde de inte. Det kanske var varit med i något tidigare program. Jag får kolla på SVT-Play. Så då kände jag inte för att se Soraya M heller. Den är säkert så vidrig att man inte ska "förstöra" lördagkvällen med den. Läste en bok istället, Kristian Lundbergs Yarden, och pysslade med annat. Jag som inte har någon valp hemma har andra sovvanor... kommer igång vid åtta kanske. ;)

  SvaraRadera
 4. Påskön var med för några veckor sedan.

  SvaraRadera
 5. OK, tack! Då får jag skynda mig att titta för de lär inte ligga kvar i all evighet. Det får bli ikväll. Nu ska jag ut i solen. :)

  SvaraRadera
 6. Nehej du, det gick inte. Det är bara det senaste avsnittet som finns att se. Åh, vad besviken jag blev! Jag tittade istället på ett avsnitt av Packat och klart från Påskön men det är alldeles för kort! :( Kanhända att jag har länkat tidigare men här kommer det iaf. Mycket sevärt!

  SvaraRadera
 7. Tillhör dom som längtar mej tokig efter våren och sedan får jag ibland som i år världens "svacka", så blomman symboliserade lite av mitt eget tillstånd just nu;)

  Men ägg har jag hemma;)

  annette

  SvaraRadera
 8. ANNETTE: Då är vi två. Eller jag brukar inte drabbas av sånt på våren men just nu känns det lite motigt. Det hör livet till. Bara att bryta ihop och komma igen som någon sa... Mark Levengood, kanske... minns inte. :)

  Vaddå vaddå? Ska du göra pankisar? ;)

  SvaraRadera