10 april 2010

Barcelona-läsning

Längtar du tillbaka till de bortglömda böckernas gravkammare? Vindens skugga lämnade mig med värme i hjärtat och jag blev jätteglad när jag av en slump hittade en intervju med Carlos Ruiz Zafón. Och det bästa av allt är att han planerar två uppföljare till efter Ängelns lek. ¡Súper! Hoppas bara att han inte har ändrat sig för artikeln har några år på nacken.

4 kommentarer:

 1. Och jag beställer och jag beställer. :)
  Har just läst "Sista kulan sparar jag åt grannen" av Fausta Marianovic.

  SvaraRadera
 2. Och jag antecknar och jag antecknar. ;) Sista kulan har jag läst om men den har inte hamnat på min att läsa-lista förrän nu. Jag tänker hela tiden: jag ska läsa "de här" först innan jag skriver upp några nya... men så blir det aldrig... so hands up. Nu har jag lagt upp den på min lista på bok.nu. Har nämligen länge haft en ambition att inte överstiga ett visst antal böcker på den listan (först 50 och sedan 100, nu varierar det från vecka till vecka, haha) men nu har jag gett upp. Tror nämligen att Sista kulan kan vara riktigt bra.

  SvaraRadera
 3. Härligt! Jag fick alldeles nyss med mig "Ängelns lek" hem från farmor : )

  SvaraRadera
 4. Heej Malin och välkommen tillbaka! Och du tror att du ska hinna blogga när du har den boken? ;) Det är en prioriteringsfråga förstås. Den är inte riktigt lika bra som Vindens skugga men absolut läsvärd också.

  SvaraRadera